Maler Skovlunde

Få nemt den bedste Skovlunde maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Skovlunde.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Skovlunde maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Skovlunde og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Skovlunde og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Skovlunde

Hvad koster det at få malet i Skovlunde

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Skovlunde og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Skovlunde, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Skovlunde

Vælg en af de 22 lokale malerfirmaer i Skovlunde

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 2740 Skovlunde er der 22 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • J.H. Entreprise ApS – c/o Bygning 9B – Meterbuen 6, 2740 Skovlunde
 • Malerfirmaet Gejst ApS – Meterbuen 18 – kl., 2740 Skovlunde
 • Maler Falkenberg ApS – c/o Stojkovic – Lundebjerg 9 – st. a., 2740 Skovlunde
 • ML BYG – c/o Marcin Laski – Literbuen 11, 2740 Skovlunde
 • Den Rigtige Maler – c/o jan Jakobsen – Pilevej 16, 2740 Skovlunde
 • Malermester Wicky Vang – Skovlunde Byvej 32, 2740 Skovlunde
 • Malermester Toni Schmidt – Lundebjerg 58 – 2. tv., 2740 Skovlunde
 • Omega Multiservice – c/o Jacek Zbyszewski – Lundebjerg 22 – 2. b., 2740 Skovlunde
 • Malerfirma København – Fyrrekrogen 12, 2740 Skovlunde
 • Heüman Maleren v/Jørgen Heüman – Lilletoften 115 – st. tv., 2740 Skovlunde
 • Express Malerfirma v/Vuksa Milicevic – Lundebjerggårdsvej 130 – 1. tv., 2740 Skovlunde
 • Minsja maleren – Kildestrædet 116, 2740 Skovlunde
 • Din Supermaler v/Marcin Miernik – Lilletoften 44 – 2. tv., 2740 Skovlunde
 • maler munkhansen – Kløvertoften 56, 2740 Skovlunde
 • Malerfirmaet Lenskjold v/Jimmy Lenskjold – Lilletoften 111 – 1. th., 2740 Skovlunde
 • Stanley Service ApS under konkurs – Skovlunde Byvej 22, 2740 Skovlunde
 • MALERFIRMAET JENS B. ADRIAN ApS – c/o Jens B. Adrian – Lindeengen 2, 2740 Skovlunde
 • Malerfirmaet Tomas C. v/Tomas Christensen – Literbuen 2 – 4, 2740 Skovlunde
 • Malerfirmaet AP V/Allan Kaj Petersen – Nissedalen 14, 2740 Skovlunde
 • Ballerup Industri Lakering – Literbuen 12B, 2740 Skovlunde
 • MALERFIRMAET J LARSEN V/JETTE LARSEN – Græsvang 15, 2740 Skovlunde
 • Kroer’s Malerfirma v/Thomas Kroer – Brandsbyvej 47, 2740 Skovlunde

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Skovlunde kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Skovlunde kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Skovlunde eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Skovlunde kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Skovlunde. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Skovlunde

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Skovlunde

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Skovlunde

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Skovlunde?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Skovlunde til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Skovlunde

Skovlunde er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende mellem Herlev og Ballerup i Ballerup Kommune. Kommunen har 49.310 indbyggere (2021). Oprindeligt var den en gammel landsby, hvis kerne i dag ligger i området ved/omkring Gammel Skovlundevej syd for Ballerup Boulevard.
Skriftlige kilder nævner Skowerlunde første gang i 1249.
Efter S-togets ‘ankomst’ umiddelbart nord for landsbyen i 1949, og dermed anlæggelsen af Skovlunde Station, udviklede bydelen sig mest omkring stationen og endda nord for banen. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen
Umiddelbart vest for landsbyen lå Skovlunde Flyveplads fra 1946 til 1980 , der var en lille flyveplads med nogle få privatfly. Den blev lukket pga for mange klager fra de opvoksende villakvarterer i området.
I Skovlunde Sogn ligger Skovlunde Kirke, som er bygget i 1972. Skovlunde Sogn blev udskilt fra Ballerup Sogn 1. august 1961. Tidligere gik der en kirkesti fra Skovlunde til Ballerup Kirke i Ballerup Centrum.

Historie
Skov

Maler i Skovlunde

Maler i Skovlunde

Maler i Skovlunde