Maler Odense

Få nemt den bedste Odense maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Odense.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Odense maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Odense og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Odense og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Odense

Hvad koster det at få malet i Odense

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Odense og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Odense, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Odense

Vælg en af de 19 lokale malerfirmaer i Odense

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 5000 Odense er der 19 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Wilki Service ApS – Thorkildsgade 26, 5000 Odense
 • MALERFIRMAET ANDERSEN OG GARRETT ApS – Astrupvej 36, 5000 Odense
 • Malersprutten ApS – Sandhusvej 50A, 5000 Odense
 • Malermester Trine Andersen – Abigaelsvej 15 – st., 5000 Odense
 • Ørskov Malerfirma – Havnegade 98, 5000 Odense
 • Malerfirmaet Skovgaard v/Lars Skovgaard Simonsen – Falen 13 – 1. tv., 5000 Odense
 • Strand & Olsen Malerforretning – Pjentedamsgade 33 – 2., 5000 Odense
 • Raabirck Malerservice – Skibhusparken 80, 5000 Odense
 • Malermester Karina Quist – Middelfartvej 9P, 5000 Odense
 • Malermester TVT – c/o Thanh van Tran – Risingsvej 14, 5000 Odense
 • AC service – Bågø Havekoloni 87, 5000 Odense
 • Ejendomsservice-Danmark ApS – Astrupvej 36, 5000 Odense
 • ApS af 31-5-2013 – Gyldenrisvej 9, 5000 Odense
 • MALERFIRMAET M. LADEGAARD & SØN ApS – Christiansgade 100, 5000 Odense
 • POUL ANDERSENS EFTF/ GRETHE HANSEN – Segelckesvej 22A, 5000 Odense
 • Balsby Malerfirma – Steinsgade 5, 5000 Odense
 • Malermester Mariann Kildevæld – Vigelsøvænget 10, 5000 Odense
 • Scheffmann. Malermester v/Niels Scheffmann – Baumgartensvej 48, 5000 Odense
 • AOU Malerservice ApS under konkurs – Dronningensgade 23, 5000 Odense

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Odense kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Odense kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Odense eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Odense kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Odense. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Odense

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Odense

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Odense

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Odense?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Odense til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Odense

Odense [oʼðənsə] er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 180.760 indbyggere (2021). Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord. Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen. Odense har Danmarks tredjestørste hospital efter Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. Den er hovedby i Odense Kommune.

Historie

Odense er en af Danmarks ældste byer og nævnes første gang på skrift i år 988. Under Odense ligger resterne af en af de 5 kendte trelleborge, Nonnebakken. Navnet Odense stammer fra vikingetiden. Ifølge Snorres kongesagaer kommer navnet af Odinsø, hvor guden Odin skal have boet.
Odense har siden sin grundlæggelse været en af Danmarks førende byer og var indtil slutningen af 1800-tallet den største efter København.
Byens ældste kvarter rummer mange gamle bindingsværkshuse, bl.a. Ejler Rønnow

Maler i Odense

Maler i Odense

Maler i Odense