Maler Roskilde

Få nemt den bedste Roskilde maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Roskilde.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Roskilde maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Roskilde og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Roskilde og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Roskilde

Hvad koster det at få malet i Roskilde

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Roskilde og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Roskilde, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Roskilde

Vælg en af de 50 lokale malerfirmaer i Roskilde

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 4000 Roskilde er der 50 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Malerfirmaet Missel ApS – Nødager 48 – Gevninge, 4000 Roskilde
 • JK Renovering ApS – Ringstedgade 46B, 4000 Roskilde
 • Midtbyens maler- og byggeselskab ApS – c/o Lars Bech – Bredgade 19 – st. th., 4000 Roskilde
 • Malerfirmaet Hyldal ApS – Motelvej 64, 4000 Roskilde
 • MALERFIRMAET NIELS HANSEN ApS – Håndværkervej 60, 4000 Roskilde
 • Funk Service ApS – Københavnsvej 69, 4000 Roskilde
 • Malerfirmaet Mesto ApS – Toftegade 15 – 1. tv., 4000 Roskilde
 • MD SERVICE ApS – Gundsølillevej 19 – Ågerup, 4000 Roskilde
 • Normal maler ApS – c/o Ovidijus Vilcinskas – Gevninge Bakkedrag 16 – Gevninge, 4000 Roskilde
 • Malerfirmaet RosMal ApS – Mørbjergvænget 12 – Vindinge, 4000 Roskilde
 • Flere Farver ApS – Blegdammen 32B – 1., 4000 Roskilde
 • Malermester Casper Pedersen – Fiskeparken 9, 4000 Roskilde
 • Maler Karin v/ Karin Nielsen – Fjordvang 29, 4000 Roskilde
 • Bachmanns maler service – Allehelgensgade 6 – 2. th., 4000 Roskilde
 • Mr.B Malerservice – c/o Maria R. Bech – Kongebakken 11 – 1. tv., 4000 Roskilde
 • Roskilde Malerfirma v/ Henrik Broe – Egelund 5, 4000 Roskilde
 • Malerfirmaet Steener & Co – c/o brian Pedersen – Sankt Ibs Vej 13, 4000 Roskilde
 • Malerfirmaet LP – Rørmosen 31 – 2. th., 4000 Roskilde
 • Malermester Lars Nielsen – Ledagervej 8, 4000 Roskilde
 • Lomholdt & Partner v/Klaus Herholdt Lomholdt – Lindenborgvej 134, 4000 Roskilde
 • Nordsjællands Ejendomsteknik – c/o Roger jensen – Eriksvej 6 – 1. th., 4000 Roskilde
 • Malermester Heidi Thers – Roskildevænget 60 – st. tv., 4000 Roskilde
 • Malermester Bøwig – Højmarken 101, 4000 Roskilde
 • Malermester Maria Lund – Københavnsvej 108 – 1. tv., 4000 Roskilde
 • roskilde maleren – c/o jan pedersen – Ringparken 6 – 1. mf., 4000 Roskilde

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Roskilde kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Roskilde kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Roskilde eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Roskilde kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Roskilde. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Roskilde

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Roskilde

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Roskilde

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Roskilde?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Roskilde til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Roskilde

Roskilde er en dansk by på Østsjælland ud til den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Den er en af landets ældste byer og er hovedby for Roskilde Kommune midt mellem København, Ringsted, Holbæk og Danmarks 10. største by med 51.793 indbyggere (2021). Byen tilhører Region Sjælland.
Byen ligger for enden af Roskilde Fjord i et kuperet terræn, så Domkirken kan ses fra store dele af Nordøstsjælland. Byen var en stor og vigtig by allerede fra middelalderen, idet den havde en domkirke, og der blev oprettet flere klostre. Roskildebispen var en af de mest magtfulde personer i landet, og skiftende konger prioriterede også byen. Efter reformationen aftog byens vigtighed, og den sorte død og store bybrande gjorde yderligere deres for at formindske befolkningstallet op igennem renæssancen og under enevælden, hvor København og Øresundsregionen voksede kraftigt. Under industrialiseringen voksede befolkningstallet støt, ligesom den gjorde i det meste af landet.
Med sin infrastruktur er byen et regiona

Maler i Roskilde

Maler i Roskilde

Maler i Roskilde