Maler Aalborg

Få nemt den bedste Aalborg maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Aalborg.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Aalborg maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Aalborg og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Aalborg og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Aalborg

Hvad koster det at få malet i Aalborg

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Aalborg og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Aalborg, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Aalborg

Vælg en af de 25 lokale malerfirmaer i Aalborg

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 9000 Aalborg er der 25 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Km78 ApS – Gammel Gugvej 35, 9000 Aalborg
 • Solsidens Maler ApS – Riishøjsvej 100, 9000 Aalborg
 • Hasseris Maleren ApS – Svalegårdsvej 68, 9000 Aalborg
 • Dansk Tag og Algeservice ApS – Håndværkervej 9, 9000 Aalborg
 • Malermester Riis – Enggårdsgade 34 – 1., 9000 Aalborg
 • N&S Pro Maler – c/o Nikola Strizovic – Godsbanen 107 – 3. 10., 9000 Aalborg
 • Helenes Malerforretning v/Helene Bilde Bach – Gormsvej 3, 9000 Aalborg
 • Aalborg Paint – c/o AP v/Hans Haugaard – Vesterbro 58 – 2. tv., 9000 Aalborg
 • Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf. – c/o Christian Frank Andersen – Valmuemarken 74, 9000 Aalborg
 • AllEyez/aalborg – c/o Rune Carl Skou Nielsen – Danalien 1S, 9000 Aalborg
 • Hasseris Maleren – Svalegårdsvej 68, 9000 Aalborg
 • Wolf’s Malerforretning – Steen Blichers Gade 15 – 3. th., 9000 Aalborg
 • Malerfirmaet Lindberg v/Dinna Kirstine Smed – Vonsyldsgade 4, 9000 Aalborg
 • Winthers Malerservice – c/o Jan Winther – H. C. Andersens Vej 16 – st. th., 9000 Aalborg
 • Malerfirmaet Bøjer Madsen ApS – Vestre Fjordvej 48 – 1. tv., 9000 Aalborg
 • MALERMESTER PETER CARLSEN HOLDING ApS – Tyttebærvej 1, 9000 Aalborg
 • BNBYG ApS – Linde Alle 2, 9000 Aalborg
 • Malerfirmaet Poulsen – Adjunktvej 8, 9000 Aalborg
 • Elite Maler – Gørtlervej 9B, 9000 Aalborg
 • MALERFIRMAET BRIAN ANDERSEN – Hadsundvej 131, 9000 Aalborg
 • ALLE TIDERS MALER V/ANDERS GRØNKJÆR – Nordens Huse 14, 9000 Aalborg
 • Totalservice v/Claus Lyngø – Vesterå 26B – 1., 9000 Aalborg
 • Malerfirmaet Preben Larsen´s Eftf. v/Kenneth Pedersen – Priorgade 11, 9000 Aalborg
 • MALERFIRMA V/POUL SØRENSEN – Peder Skrams Gade 23 – 2. th., 9000 Aalborg
 • Malerfirmaet Alverdens farver – Heimdalsgade 54, 9000 Aalborg

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Aalborg kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Aalborg kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Aalborg eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Aalborg kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Aalborg. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Aalborg

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Aalborg

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Aalborg

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Aalborg?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Aalborg til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Aalborg

Aalborg eller Ålborg er en by i Region Nordjylland med 119.219 indbyggere (2021) (142.937 indbyggere (2021) inkl. Nørresundby), som derfor er Danmarks fjerdestørste by. Aalborg er Byregion Aalborgs hovedby og betegnes som værende Nordjyllands hovedstad. Aalborg Kommune er Danmarks tredjestørste målt på befolkningstal, og opstod i sin nuværende form 1. januar 2007 ved en sammenlægning af Aalborg Kommune (1970-2006) og nabokommunerne Hals, Nibe og Sejlflod.

Navn
Byens navn kendes som Alabur og Alebu på mønter fra 1000-tallet. I Kong Valdemars Jordebog hedder den Aleburgh. Navnet menes at komme af áll, der er en smal strøm eller sejlrende.[kilde mangler]Nogle bruger også tilnavnet “Nordens Paris” om Aalborg.

=== Stavemåde Å/Aa ===
Aalborg er ligesom Aabenraa en af de danske byer, hvor der har været strid om stavemåden. Retskrivningsreglerne anbefaler Ålborg, men sideformen Aalborg er nu også tilladt (i Retskrivningsordbogen står den i parentes). I den officielle stednavnelis

Maler i Aalborg

Maler i Aalborg

Maler i Aalborg