Maler Herlev

Få nemt den bedste Herlev maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Herlev.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Herlev maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Herlev og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Herlev og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Herlev

Hvad koster det at få malet i Herlev

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Herlev og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Herlev, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Herlev

Vælg en af de 49 lokale malerfirmaer i Herlev

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 2730 Herlev er der 49 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Malerentreprise ApS – Vingetoften 284, 2730 Herlev
 • CMS MALERSERVICE ApS – Havfruevej 5, 2730 Herlev
 • Pro-malerservice ApS – Hørkær 30 – 1., 2730 Herlev
 • Malerfirmaet Keil ApS – Tornerosevej 51 – 2. th., 2730 Herlev
 • MALERMESTER JACKSON APS – Ellekær 3, 2730 Herlev
 • Malerfirmaet Stensgaard ApS – c/o Lindevang – Langdyssen 50, 2730 Herlev
 • J&R Gruppen ApS – Ellekær 5A, 2730 Herlev
 • Malerkanonen ApS – Ellekær 6B – st., 2730 Herlev
 • Malerfirmaet Lystbæk ApS – c/o Kasper Lystbæk – Højbjergvej 150, 2730 Herlev
 • Malerfirmaet.dk – Stumpedal 18 – 1. th., 2730 Herlev
 • Malerfirma Henrik Holmboe Hansen – Tvedvangen 118, 2730 Herlev
 • Malermester Morgen – Runddyssen 47, 2730 Herlev
 • Malerfirmaet Nicolai & Søn – c/o Smietana – Højbjergvej 27 – 1. tv., 2730 Herlev
 • Corporate Image – Tofteledet 17, 2730 Herlev
 • MALERFIRMA PER KRAUSE – Hyldtoftevej 20, 2730 Herlev
 • SA Malerfirma – Kommenhaven 9 – 3. tv., 2730 Herlev
 • Ejendomsmaleren – c/o Dan Wentzel – Klintekongevej 20A, 2730 Herlev
 • Bruun’s Maler- & Gulvservice – Tornerosevej 153, 2730 Herlev
 • Malermester Jimmi J. Nielsen – Enebærstien 33, 2730 Herlev
 • HH Malerservice – Perikumhaven 19 – 1. th., 2730 Herlev
 • Malerfirmaet TJ – c/o Thomas Jørgensen – Tornerosevej 99 – st. tv., 2730 Herlev
 • Malerfirmaet Wallin – Tvedvangen 151, 2730 Herlev
 • Maler Hvidt – Klintekongevej 31, 2730 Herlev
 • Kesto BYG – Klokkedybet 3 – 1. d., 2730 Herlev
 • Malerfirmaet Juul v/Lasse Juul Kristensen – Tornerosevej 55 – 2. th., 2730 Herlev

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Herlev kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Herlev kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Herlev eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Herlev kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Herlev. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Herlev

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Herlev

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Herlev

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Herlev?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Herlev til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Herlev

Denne artikel handler om bydelen Herlev. Ordet Herlev bruges ofte også som en kort betegnelse for Herlev Kommune.Herlev er en bydel i Storkøbenhavn med 28.870 indbyggere (2021) beliggende ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum mellem Rødovre mod syd, Ballerup mod vest og Gladsaxe mod nord.

Etymologi
Herlev omtales første gang 29. juni 1268 i Æbelholtbogen som Herløff, Herløffue, 11. november 1335 som Herløuæ. Forleddet er formentlig hær, efterleddet -lev. Det har været foreslået at første led kunne være afledt af det oldnordiske mandsnavn Heri, som fortsat er i brug på Færøerne, men denne forklaring er blevet afvist som sprogligt ubegrundet. Den 11. november 1440 og senere tillige omtalt som Sønderherløff for at adskille det fra Nørre Herlev i Lynge-Frederiksborg Herred.

== Historie ==
Herlev Kirke er bygget omkring 1450 og hedder Skt. Laurentii kirke. Skt. Laurentius var en kristen martyr, der blev brændt ihjel af den romerske kejser, hvilket er årsagen til rist

Maler i Herlev

Maler i Herlev

Maler i Herlev