Maler Holstebro

Få nemt den bedste Holstebro maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Holstebro.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Holstebro maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Holstebro og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Holstebro og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Holstebro

Hvad koster det at få malet i Holstebro

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Holstebro og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Holstebro, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Holstebro

Vælg en af de 19 lokale malerfirmaer i Holstebro

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 7500 Holstebro er der 19 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Malerfirmaet HM ApS – Vølundsvej 65, 7500 Holstebro
 • allround v/ Lars Hansen – Hornshøjparken 7, 7500 Holstebro
 • Maler Heidi – Hesselåvej 25, 7500 Holstebro
 • Christina Lisbeth Sørensen – Astrid Noacks Vej 82, 7500 Holstebro
 • S/A Malerservice – Viborgvej 256, 7500 Holstebro
 • Malerfirmaet Mollerup & Køhler – Dybbølsgade 32A – st., 7500 Holstebro
 • vestjysk malerservice – c/o Ryan Winkler – Sørvadvej 14, 7500 Holstebro
 • LÆGÅRDS MALERFIRMA ApS – Gammelbyvej 1 – Mejrup, 7500 Holstebro
 • MALERFIRMAET ANDERSEN ApS – Jens Baggesens Vej 3, 7500 Holstebro
 • A-Z TOTALKONCEPT ApS – Gartnerivej 27, 7500 Holstebro
 • POUL H.JENSEN – Haydnsvej 46, 7500 Holstebro
 • MALERMESTER TAGE JOHANSEN – Skovvikken 24 – Mejrup, 7500 Holstebro
 • Malerfirmaet K.N v/ Kirsten Sejbjerg Nikolaisen – Suensonsvej 5A, 7500 Holstebro
 • Malerfirmaet Henning Nielsen – Skjernvej 60A, 7500 Holstebro
 • Per Maler v/Per Bjerregaard Pedersen – Ellehammersvej 32, 7500 Holstebro
 • Byens Malerfirma – P O Pedersens Vej 41, 7500 Holstebro
 • Malermester Mortensen c/o Per Risgaard Mortensen – Kaj Munks Vej 29, 7500 Holstebro
 • Malermester Claus Clausen v/Claus Kjelgaard Clausen – Fiilsvej 15, 7500 Holstebro
 • Malerfirmaet Ole Sumborg – J Skjoldborgs Vej 14, 7500 Holstebro

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Holstebro kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Holstebro kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Holstebro eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Holstebro kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Holstebro. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Holstebro

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Holstebro

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Holstebro

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Holstebro?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Holstebro til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Holstebro

Denne artikel handler om selve byen Holstebro. Ordet Holstebro bruges ofte også som en kort betegnelse for Holstebro Kommune.Holstebro er en by i det nordlige Vestjylland, beliggende 39 km sydvest for Skive, 35 km nord for Herning og 50 km nord for Skjern og er med sine 36.805 indbyggere (2021) den største by i Holstebro Kommune. Byen ligger ved Storå og er en betydelig handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade (anlagt 1963), som er strækningen fra Store Torv til Brotorvet. Byen har en betydelig industri inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskiner, træ og møbler samt kemisk industri. I byen er Regionshospitalet Holstebro, som hører under Region Midtjylland, og en kaserne med Jydske Dragonregiment. I byen ligger endvidere Retten i Holstebro og hovedkvarteret for Midt- og Vestjyllands Politi. Den lokale nyhedsavis er Dagbladet Holstebro-Struer. Holstebro er en kulturby, kendt for bl.a. Odin Teatret, og gadebilledet er præget af en række

Maler i Holstebro

Maler i Holstebro

Maler i Holstebro