Maler Gedved

Få nemt den bedste Gedved maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Gedved.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Gedved maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Gedved og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Gedved og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Gedved

Hvad koster det at få malet i Gedved

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Gedved og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Gedved, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Gedved

Vælg en af de 2 lokale malerfirmaer i Gedved

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 8751 Gedved er der 2 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • MEHR ApS – Korden 1, 8751 Gedved
 • Malerfima Rønfeldt – Oventoften 31, 8751 Gedved

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Gedved kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Gedved kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Gedved eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Gedved kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Gedved. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Gedved

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Gedved

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Gedved

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Gedved?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Gedved til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Gedved

Gedved er en by i Østjylland med 2.311 indbyggere (2021), beliggende i Tolstrup Sogn.
Byen hører til Horsens Kommune og ligger i Region Midtjylland. Gedved er en af landets hurtigst voksende byer og befolkningen er vokset med mere end 30 % siden 2006.

Historie
Der har boet mennesker i området helt tilbage til jernalderen, hvilket talrige fund ved arkæologiske udgravninger i forbindelse med byggemodningen omkring Gedved vidner om.
Gedved er opstået omkring år 1400 i vejkrydset mellem landevejen mellem Horsens og Skanderborg og vejen mellem Lundum og Tolstrup. Byens historiske centrum lå omkring gårdene på Vestervej, som i dag møder Egebjergvej i krydset hvor Gedved Bageri ligger.
I 1682 bestod Gjedved landsby af 15 gårde og 1 hus med jord. Det samlede dyrkede areal udgjorde 483,3 tønder land skyldsat til 80,19 tønder hartkorn. Dyrkningsformen var trevangsbrug.I 1854 blev Gedved Folkehøjskole grundlagt.
I 1879 blev byen beskrevet således: “Gjedved med Skole, Folkehøiskole og

Maler i Gedved

Maler i Gedved

Maler i Gedved