Maler Fredericia

Få nemt den bedste Fredericia maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Fredericia.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Fredericia maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Fredericia og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Fredericia og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Fredericia

Hvad koster det at få malet i Fredericia

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Fredericia og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Fredericia, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Fredericia

Vælg en af de 28 lokale malerfirmaer i Fredericia

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 7000 Fredericia er der 28 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • By Maleren ApS – Erritsø Møllebanke 11 – Erritsø, 7000 Fredericia
 • BLADTKRAMER MALERENTREPRISE ApS – Brovadvej 5 – Erritsø, 7000 Fredericia
 • Kjeld Slothuus ApS – Toldbodvej 70 – Snoghøj, 7000 Fredericia
 • Malerfirmaet Cliff Christiansen ApS – Fælledvej 87, 7000 Fredericia
 • Fa. Byg ApS – c/o Adv.fa. Viuff & Bilde Jørgensen – Danmarksgade 18 – 1., 7000 Fredericia
 • M.M-Maler – c/o Morten Petersen – Snoghøjvej 35, 7000 Fredericia
 • HG Håndværk – c/o Henrik Gade – Egumvej 35 – 2. tv., 7000 Fredericia
 • pro. maler – Blichersvej 3, 7000 Fredericia
 • Malermester Tina Mechlenborg – Lærkevej 9, 7000 Fredericia
 • Smidstrup Malerfirma v/ Dennis Körner – Skræddervænget 8, 7000 Fredericia
 • T.maler – c/o Tobias karlson – H. C. Andersens Vej 2, 7000 Fredericia
 • JJ entreprise – c/o jesper johns – Toldkammeret 9 – 4. 1., 7000 Fredericia
 • Lenes Malerfirma – Nørrebrogade 31 – 1. th., 7000 Fredericia
 • Lundstrand – c/o Henrik Højlund – Dronningensgade 23 – st. th., 7000 Fredericia
 • Lillebælt MalerMester – Mønstedsvænget 14, 7000 Fredericia
 • Malerfirmaet Lars Strøm Hansen – Nyvej 11, 7000 Fredericia
 • HS Multiservice – Johs. Jensens Allé 41, 7000 Fredericia
 • Malermester Allan Thomsen – Egumvej 60, 7000 Fredericia
 • MALERFIRMAET SV. AAGE HANSEN & SØNNER ApS – Smedevænget 3, 7000 Fredericia
 • P. Jensen & Søn ApS – c/o Rasmus Lundgren Lundsgaard Jensen – Peder Bøgvads Vej 19, 7000 Fredericia
 • 2IEN MALER & SPARTELFIRMA ApS – Nørrebrogade 131, 7000 Fredericia
 • Malerværkstedet Jonas Zoega Jensen ApS – Vejlevej 34, 7000 Fredericia
 • Malerfirmaet Carsten Sø ApS – c/o Carsten Vissing Sø – Mosegårdsvej 13 – Erritsø, 7000 Fredericia
 • MALERGÅRDEN I FREDERICIA ApS – Industrivej 16A, 7000 Fredericia
 • Jørgensen’s malerfirma – Elboparken 7, 7000 Fredericia

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Fredericia kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Fredericia kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Fredericia eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Fredericia kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Fredericia. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Fredericia

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Fredericia

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Fredericia

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Fredericia?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Fredericia til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Fredericia

Denne artikel handler om selve byen Fredericia. Ordet Fredericia bruges ofte også som en kort betegnelse for Fredericia Kommune.Fredericia (tidligere også Frederiksodde) ved Lillebælt er en større by i Sydjylland med 40.814 indbyggere (2021). Den er hovedby i Fredericia Kommune og ligger i Region Syddanmark. Fredericia blev grundlagt som en fæstning. Det kan ses i dag: gaderne ligger vinkelret på hinanden (nord-syd og øst-vest), og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg fra 1600-tallet, der kun kan sammenlignes med Fredrikstad i Norge.
Byen er et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter, hvor jernbaner og motorvejene E45 og E20 mødes. Byens dybvandshavn er Danmarks største målt på godsmængde (2014), og Fredericia station er en af landets største. Taulov banegård har en vigtig funktion for godstransport.
Fredericia ligger centralt i Trekantområdet og har et stærkt erhvervsliv med nogle af Danmarks største virksomheder. Fredericiaområdet lægger hus

Maler i Fredericia

Maler i Fredericia

Maler i Fredericia