Maler Haderslev

Få nemt den bedste Haderslev maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Haderslev.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Haderslev maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Haderslev og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Haderslev og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Haderslev

Hvad koster det at få malet i Haderslev

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Haderslev og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Haderslev, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Haderslev

Vælg en af de 20 lokale malerfirmaer i Haderslev

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 6100 Haderslev er der 20 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • MSMaler.dk ApS – Starup Engvej 10 – Starup, 6100 Haderslev
 • MLS Maler og Entreprise ApS – c/o Michael Lund Sørensen – Hellehøj 1 – Øsby, 6100 Haderslev
 • Jens Nielsen’s Eftf. ApS – c/o Monac A/S – Jomfrustien 8 – st., 6100 Haderslev
 • H. Carstensen Malerforretning ApS – Christiansfeldvej 66, 6100 Haderslev
 • Malerfirmaet Frank Andersen ApS – Ny Allegade 24 – 1. tv., 6100 Haderslev
 • Malerfirma v/Tom Bruhn – Storegade 25 – 2. tv., 6100 Haderslev
 • John Jensen – Lansenervej 13, 6100 Haderslev
 • TJ Maler – Friggsvej 15, 6100 Haderslev
 • M. Juhler – Skrågyde 3, 6100 Haderslev
 • B.F.K.Spartel v/Bjarne Fuglsang Kyhl – Vandlingvej 57, 6100 Haderslev
 • HN HOLDING HADERSLEV ApS – Paludan-Müllers Vej 8, 6100 Haderslev
 • Haderslev Industrilakering ApS – Christian X’s Vej 3, 6100 Haderslev
 • Lennart Lindblads Malerforretning – Ryes Møllevej 17, 6100 Haderslev
 • SØNDERGAARDS MALERFORRETNING V/EJNER SØNDERGAARD HANSEN – Vinkelvej 1N – 1. tv., 6100 Haderslev
 • Øsby Maler – c/o Rikke Karstensen Hoffmann – Øsby Stadionvej 43, 6100 Haderslev
 • BYENS MALER JOHN KØNIG – Søgårdvej 10A – Marstrup, 6100 Haderslev
 • FJELSTRUP MALERFIRMA V/JAN SCHMÜSER – Fjelstrup Nørrevej 91 – Fjelstrup, 6100 Haderslev
 • HENRY SCHULTZ MALERFORRETNING – Marstrup Bygade 112A, 6100 Haderslev
 • Malerrullen – Slotsgrunden 7D, 6100 Haderslev
 • Tom Frederiksen – Simmerstedvej 2 – 2. th., 6100 Haderslev

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Haderslev kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Haderslev kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Haderslev eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Haderslev kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Haderslev. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Haderslev

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Haderslev

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Haderslev

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Haderslev?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Haderslev til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Haderslev

Haderslev [ˈhaðˀɔˌslew] (tysk: Hadersleben) er en by i det østlige Sønderjylland med 22.032 indbyggere (2021), beliggende 28 km syd for Kolding og 26 km nord for Aabenraa. Byens navn stammer fra Kong Hader.

Haderslev Kommune
Haderslev var købstad indtil kommunalreformen i 1970, hvor byen blev kommunesæde i Haderslev Kommune (Sønderjyllands Amt), som foruden købstaden bestod af samtlige sognekommuner i Haderslev Herred (Haderslev Amt). Ved strukturreformen i 2007 blev den udvidet med Gram Kommune og Vojens Kommune til den nuværende Haderslev Kommune i Region Syddanmark.

== Sogne og kirker ==
Den mellemste og østligste del af byen hører til Haderslev Vor Frue Domsogn med Haderslev Domkirke, som er bispesæde for Haderslev Stift. Den vestlige del af byen hører til Gammel Haderslev Sogn med Sct. Severin Kirke.

== Geografi ==
Byen ligger i Sønderjyllands længste tunneldal. Øst for byen ligger Haderslev Fjord, og vest for byen ligger Haderslev Dam.

== Historie ==

Haderslev

Maler i Haderslev

Maler i Haderslev

Maler i Haderslev