Maler Taastrup

Få nemt den bedste Taastrup maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Taastrup.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Taastrup maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Taastrup og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Taastrup og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Taastrup

Hvad koster det at få malet i Taastrup

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Taastrup og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Taastrup, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Taastrup

Vælg en af de 40 lokale malerfirmaer i Taastrup

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 2630 Taastrup er der 40 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Malerfirmaet Godtkjær Tåstrup ApS – Sankt Olavs Alle 23, 2630 Taastrup
 • Vores Maler ApS – c/o Grzegorz Witold Bator – Snubbekorsvej 20A – Sengeløse, 2630 Taastrup
 • Clarke Entreprise ApS – Bygaden 45A – Høje Taastrup, 2630 Taastrup
 • MALERFIRMAET LP ApS – Taastrup Hovedgade 55A, 2630 Taastrup
 • ENTREPRENØRFIRMAET D. G. ApS – c/o Dainius Grigaliunas – Åvænget 19C, 2630 Taastrup
 • Nevets inc. – Høje Taastrup Boulevard 17 – 1. mf., 2630 Taastrup
 • PK max – Sankt Olavs Alle 4, 2630 Taastrup
 • Malerfirma Mangaard & Co. – Syrenhegnet 98, 2630 Taastrup
 • Dariusz Maler Service – Pilekrattet 38, 2630 Taastrup
 • Malerfirmaet Next Level – c/o Dwayne Pedersen – Lindevangshusene 12 – 1. tv., 2630 Taastrup
 • Karol Maler Service – Øksen 2 – 3. 24., 2630 Taastrup
 • KS Byg – c/o Krzysztof A. Szmajduch – Murskeen 17 – st. 661., 2630 Taastrup
 • P H Maler Service – c/o Przemyslaw Hubert – Hammeren 30 – 4. 176., 2630 Taastrup
 • Real Malerfirma – Taastrup Hovedgade 85 – 1. th., 2630 Taastrup
 • Freddys Maler og firmaservece v/Fredy Riis Damkjær Rasmussen – c/o Tonny Conradi – Hegnstoften 81, 2630 Taastrup
 • MH Malermester – Kingosvej 58 – 2. mf., 2630 Taastrup
 • Malerfirmaet Bo Rasmussen – Røjlevangen 31, 2630 Taastrup
 • Ariana’s Maler – Rødkælkevej 7, 2630 Taastrup
 • Malerfirmaet KBS – Cirklen A 2, 2630 Taastrup
 • Future – Taastrupgårdsvej 19 – 3. tv., 2630 Taastrup
 • M H Malermester ApS – Kingosvej 58 – 2. mf., 2630 Taastrup
 • MALERFIRMAET KIM CHRISTENSEN ApS – Rødhøjgårdsvej 20, 2630 Taastrup
 • RS Service ApS – Taastrupgårdsvej 125 – 2. tv., 2630 Taastrup
 • JOLU BYGGEENTREPRISE ApS – Parkvej 6, 2630 Taastrup
 • AH Nordic Entreprise ApS – Rugkærgårdsvej 31, 2630 Taastrup

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Taastrup kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Taastrup kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Taastrup eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Taastrup kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Taastrup. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Taastrup

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Taastrup

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Taastrup

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Taastrup?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Taastrup til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Taastrup

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en forstad til København. Den ligger øst for den gamle landsby Høje-Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup. Byen har 34.698 indbyggere (2021) og ligger i Høje-Taastrup Kommune under Region Hovedstaden.
Taastrup er vokset op omkring Taastrup Station, hvorved de oprindelige landsbyer Valby (ofte kaldet Taastrup-Valby for at undgå forveksling) og Klovtofte er vokset sammen. I mange år efter stationens anlæggelse i 1847 blev den kaldt Køgevejens Station, idet den ligger nær den gamle landevej Køgevej.
Området Taastrup strækker sig omtrent nord-syd ad Taastrup Hovedgade fra Klovtoftekrydset (krydset mellem Roskildevej og Taastrup Hovedgade) til Ishøj Stationsvej og omfatter to sogne, Taastrup Nykirke og Rønnevang. I alt har Taastrup og den dermed sammenhængende bebyggelse godt 32.000 indbyggere (2009) inklusive 14 personer i tilstødende bebyggelse i Ishøj Kommune.

Navn
Navnet Taastrup, også stavet fx Tostrup (j

Maler i Taastrup

Maler i Taastrup

Maler i Taastrup