Maler Viborg

Få nemt den bedste Viborg maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Viborg.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Viborg maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Viborg og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Viborg og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Viborg

Hvad koster det at få malet i Viborg

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Viborg og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Viborg, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Viborg

Vælg en af de 24 lokale malerfirmaer i Viborg

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 8800 Viborg er der 24 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • IDEAL Malerfirma ApS – Rønnevej 28, 8800 Viborg
 • HC Malerfirma ApS – Slugten 15 – Hald Ege, 8800 Viborg
 • MSB Malerfirma ApS – Samsøvej 13, 8800 Viborg
 • Malermester Kasper Lie ApS – Smedegårdsvej 18, 8800 Viborg
 • AS.Maleren ApS – Stanghedevej 17, 8800 Viborg
 • Malerfirmaet Munk og Gammelby ApS – Falkevej 9B, 8800 Viborg
 • Malerfirmaet Ulrik Larsen – Liseborgvænget 17, 8800 Viborg
 • Malerfirmaet Bjarne Andersen – Chr. Erichsøns Vej 39, 8800 Viborg
 • Viborgs Tagrengøring og Malerservice/Himmerland Staldrengøring – c/o Himmerland Staldrengøring – Højtoften 4, 8800 Viborg
 • Roed’s service – Boyesgade 15 – 1., 8800 Viborg
 • Malerfirma Karsten Jørgensen – Sportsvej 8, 8800 Viborg
 • Selskabet af 9. oktober 2018 ApS under konkurs – Falkevej 9, 8800 Viborg
 • MALERFIRMAET FRANTS LARSEN ApS – Læsøvej 11, 8800 Viborg
 • MJ MALERFIRMA ApS – Ærøvej 8, 8800 Viborg
 • R2 Farver ApS – Falkevej 6, 8800 Viborg
 • Malerfirmaet Larsen & Laursen ApS – Læsøvej 11, 8800 Viborg
 • Malerfirmaet Michael Gladney – Bragesvej 24 – 1., 8800 Viborg
 • Crone’s Malerfirma – Søren Crone Nielsen – Kirkebækvej 2, 8800 Viborg
 • Overlund Malerfirma v/Dorthe Bering Bak – Skriversvej 9, 8800 Viborg
 • Malermester Ulf – Søndenvinden 3, 8800 Viborg
 • MØLBJERGS EFTF V/PETER SKOVGÅRD ANDERSEN – Morsøvej 13, 8800 Viborg
 • Malerfirmaet Rene Hermann – Hermanshøj 29, 8800 Viborg
 • Spartel- og Malerfirmaet Allan Korsgaard – Kirkebækvej 120, 8800 Viborg
 • Sparkær Malerfirma v/Mikael S. Olesen – Højvej 1 – Sparkær, 8800 Viborg

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Viborg kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Viborg kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Viborg eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Viborg kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Viborg. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Viborg

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Viborg

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Viborg

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Viborg?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Viborg til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Viborg

For alternative betydninger, se Viborg (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Viborg)Viborg er en af de ældste byer i Danmark. Byen har 41.079 indbyggere (2021) og ligger centralt i Midtjylland ved Hærvejen. Byen er delt op af to søer, Søndersø og Nørresø. Byens navn, som gennem tiderne er skrevet som Wiborg, Wibjerg, Wibiærgh, Wybærgh, Wiburgh og på latin Wibergis, hentyder til et indviet sted til gudsdyrkelse (Vi på olddansk betyder helligdom) og til byens beliggenhed højt i terrænet. Viborg betyder således “det hellige sted på bakken”.
I hele Viborg Kommune bor 96.679 indbyggere (2021) indbyggere 2021. Kommunen er arealmæssigt Danmarks næststørste efter Ringkøbing-Skjern Kommune. Siden 1. januar 2007 har byen været sæde for den centrale forvaltning i Region Midtjylland.
I 2012 blev Viborg Kommune kåret som årets Idrætskommune samt Årets Ungdomskommune.

Historie
Der er arkæologisk belæg for, at den første bydannelse i Viborg fandt sted i slutningen af 900-talle

Maler i Viborg

Maler i Viborg

Maler i Viborg