Maler Helsinge

Få nemt den bedste Helsinge maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Helsinge.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Helsinge maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Helsinge og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Helsinge og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Helsinge

Hvad koster det at få malet i Helsinge

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Helsinge og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Helsinge, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Helsinge

Vælg en af de 26 lokale malerfirmaer i Helsinge

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 3200 Helsinge er der 26 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • RKG Malerfirma ApS – Frederiksborgvej 44C – st. th., 3200 Helsinge
 • MALERMESTRENE SØRENSEN OG SØRENSEN ApS – Skovgårdshave 50, 3200 Helsinge
 • Malermester Thomas Madsen ApS – Østergade 97, 3200 Helsinge
 • Malermester Weiss – Møllelodden 32, 3200 Helsinge
 • Malermester Henrik C Kofod – Fredgårdsvej 18, 3200 Helsinge
 • Solveig Mørchs Malerfirma – Gammel Frederiksborgvej 5, 3200 Helsinge
 • Daniel Breum Malerfirma – Gammel Frederiksborgvej 5, 3200 Helsinge
 • Per Maler v/Per Gravgaard Bjerre – Lindevej 3, 3200 Helsinge
 • Farvehandlen i Helsinge – c/o v/Johnny Salomonsson – Birkedalsvej 6, 3200 Helsinge
 • Malerfirmaet NVN v/Nicholas Vestergaard Nielsen – Østergade 112, 3200 Helsinge
 • AKUT-MALEREN V/MALERMESTER, MORTEN RASMUSSEN – Brydebakken 2, 3200 Helsinge
 • Malermester Sabrina Helle – Høbjerg Hegn 50, 3200 Helsinge
 • Malermester Jan Serup – Høbjerg Hegn 20, 3200 Helsinge
 • KSmalerservice – Frederiksborgvej 29, 3200 Helsinge
 • Falk – Ellemosevej 5, 3200 Helsinge
 • NØRNERS MALERFIRMA ApS – Provstemarken 43, 3200 Helsinge
 • MALERFIRMAET PREBEN PEDERSEN ApS – Kildevej 160, 3200 Helsinge
 • INDUTRILAKERING PER VESTERGAARD ApS – Nørretoftevej 26, 3200 Helsinge
 • Malermester Dannie Møller Andersen – Østergade 87, 3200 Helsinge
 • MR Malerfirma v/Mikkel Rasmussen – Jernbæk Alle 7, 3200 Helsinge
 • MALERMESTER BENNY JENSEN – Enebærvej 11, 3200 Helsinge
 • Malermester C.Kjærulff – Kongensgavevej 3A, 3200 Helsinge
 • BENNY MALER V/BENNY BLUMENSAADT – Engsvinget 13, 3200 Helsinge
 • Malerfirma RKG – c/o Ruslan Gaurgaev – Frederiksborgvej 44C – st. th., 3200 Helsinge
 • Marius Malerfirma v/Mariusz Bialek – Stenhøjvænget 2, 3200 Helsinge

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Helsinge kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Helsinge kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Helsinge eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Helsinge kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Helsinge. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Helsinge

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Helsinge

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Helsinge

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Helsinge?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Helsinge til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Helsinge

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland og hovedsæde for Gribskov Kommune. Indtil 2007 var Helsinge hovedsæde for Helsinge Kommune. Byen har 8.343 indbyggere (2021), gymnasium og en række specialforretninger. Helsinge tilhører Region Hovedstaden.

Historie
I 1682 omfattede Helsinge landsby 10 gårde og 12 huse uden jord. Det samlede dyrkede areal udgjorde 312,8 tønder land skyldsat til 54,18 tdr hartkorn. Dyrkningssystemet var trevangsbrug.I det tidlige 1800-tal var Helsinge en landsby på størrelse med de omgivende landsbyer, men den havde en kro og en kirke, idet sognepræsten desuden havde et annekssogn, Valby. Med flytningen af birkedommerkontor (1848) fra Esrum (efter at det en kort tid var placeret i Nødebo ifølge historikeren Gunnar Olsens bog om Kronborg Vestre Birk) udviklede Helsinge sig. I 1840 boede 23% af sognets 1.258 indbyggere i byen, men i 1901 var andelen 43% ud af 1.647 indbyggere. I mellemtiden havde byen blandt andet fået en dommer (1848), en læge (1859),

Maler i Helsinge

Maler i Helsinge

Maler i Helsinge