Hvilken type gardin skal du vælge til den nyistandsatte bolig?

Hvis du skal have nye gardiner til den nyistandsatte bolig, så kan det være en god ide at undersøge de forskellige muligheder grundigt, før du køber dine gardiner.

 

For et gardin er jo ikke bare et gardin! Lige så meget krudt, du brugte på at sætte din bolig i stand og finde håndværkere, næsten ligeså meget arbejde kan det være at finde det rette gardin til boligen.

 

Faktisk finder mange folk det overordentligt svært at beslutte sig for, hvilken type af gardin de skal have til deres bolig. For gardiner skal allerhelst kombinere funktionalitet med design, farver, mønster og pris.

 

Der er også overvejelser omkring stoffets kvalitet og tykkelse. Endelig er der overvejelserne omkring hvilken type af gardin, det egentlig skal være til boligen.

 

Hvilken type af gardiner kan du vælge imellem?

Langt de fleste mennesker tænker på stofgardiner, når de tænker på gardiner. Stofgardiner skaber både hygge i indretningen og kan dæmpe for solens stråler. Samtidig kan de afskærme for nysgerrige blikke fra gaden og vejen. Alle gardiner vil kunne lukke af og skabe privatliv inden i boligen. Men hvis hovedformålet er, at gardinerne skal kunne mørklægge et lokale, så er ikke alle gardiner skabt lige!

 

Således af egentlige mørklægningsgardiner klart at foretrække i forhold til stofgardiner, hvis hovedformålet er, at gardinet skal kunne lægge et lokale mørkt. Gardiner, som skal bruges til mørklægning af et lokale, er således typisk fremstillet af tykkere stof end egentlige stofgardiner. Samtidig er de også typisk mørke i farven. Mange gardiner til mørklægning af værelser og rum er rullegardiner.

 

Men måske du i stedet i virkeligheden har brug for persienner til din indretning i stedet for stofgardiner eller rullegardiner? Men er persienner så ikke dyrere end gardiner fra eksempelvis Ikea?

 

Der er virkelig mange overvejelser. Her kan det give mening at få hjælp fra en gardinekspert som eksempelvis Gardinmageren.dk, som hjælper folk på Sjælland og i Nordsjælland med at finde frem til de rette gardiner. For det kan være en rigtig god idé at få besøg fra en gardinspecialist, hvis du skal have opsat nye gardiner på Sjælland.

 

Få besøg af gardinbussen på Sjælland til den nyistandsatte bolig

Når du får besøg af gardinmanden, kan du se alle de flotte vareprøver hjemme i din bolig.

 

Det betyder, at du har de bedste forudsætninger for at kunne visualisere og vurdere, hvilken type af stof, farve og mønster, der er det rette for dig og din indretning.

 

Det bedste ved at få besøg af en gardinbus er også, at besøget typisk er gratis. Så har du mulighed for at få professionel rådgivning og vejledning, før du beslutter dig for, hvilken type af gardin eller persienne du vil gå videre med.

 

Når du får hjælp af en specialist allerede fra start, før du beslutter dig for at købe, så er du sikret, at du bliver mest tilfreds med det endelige resultat.

 

Det samme gælder i øvrigt håndværkere generelt, hvis du skal have istandsat boligen. Før du overvejer at købe gardiner, kan det give god mening at overveje, hvor dine håndværkere skal komme fra – tag eksempelvis et kig her for at få inspiration.