Maler Tilst

Få nemt den bedste Tilst maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Tilst.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Tilst maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Tilst og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Tilst og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Tilst

Hvad koster det at få malet i Tilst

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Tilst og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Tilst, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Tilst

Vælg en af de 13 lokale malerfirmaer i Tilst

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 8381 Tilst er der 13 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • AARHUS MALERFORRETNING ApS – c/o Bo Jørgensen – Halmøvænget 28 – True, 8381 Tilst
 • MAmaler ApS – Havkærvej 57, 8381 Tilst
 • Maler vik ApS – Lindøvænget 21 – True, 8381 Tilst
 • Arthur & Stougaard Malerfirma ApS – c/o Henrik Stougaard Rasmussen – Græsvangen 23, 8381 Tilst
 • Plusmaleren – Rundbjergvej 11F, 8381 Tilst
 • MU Malerentreprise – c/o Uldall – Østerløkken 55, 8381 Tilst
 • Malerfirma JJ – Honningvænget 140, 8381 Tilst
 • MKO Multiservice – Blomsterlunden 81 – st., 8381 Tilst
 • Malermester Ole Alf Christiansen – Skaarups Allé 10, 8381 Tilst
 • S Service v/Simon Mikkelsen – Torstilgårdsvej 72 – st. tv., 8381 Tilst
 • Malerimperiet – Haurumsvej 29 – st. th., 8381 Tilst
 • DGE PROJEKT ApS. – Langhøjvej 1F – 1. – True, 8381 Tilst
 • MK maler – c/o Emad Kamel – Haurumsvej 33 – 1. tv., 8381 Tilst

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Tilst kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Tilst kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Tilst eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Tilst kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Tilst. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Tilst

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Tilst

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Tilst

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Tilst?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Tilst til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Tilst

Tilst er en bydel i Aarhus, beliggende 7-10 km nordvest for Aarhus C med postnummer 8381, Tilst har 15.145. indbyggere i (2017) og består reelt af selve Tilst og Brabrand Nord.

Etymologi
Tilst blev indtil slutningen af 1900-tallet stavet og udtalt “Tiilst”, altså med hørlig dobbeltvokal. Det oprindelige navn er Tislæst, af gudenavnet Tir og læst der er gammelt dansk ord for ‘efterladenskab’.

== Historien ==

Der har været omkring 50 oltidsmindesmærker i området omkring byen, men ingen er i dag bevarede.
Landsbyen er kendt fra omkring 1200-tallet, og var tidligere en del af Tilst-Kasted Kommune. De ældste dele af Tilst Kirke er fra 1200-tallet. Kirken fik tårn i 1500-tallet. Døbefonten af granit er fra kirkens ældste tid. En del af gårdene tilhørte i slutningen af 1600-tallet Aarhus Domkapitel.
Tilst landsby bestod i 1682 af 14 gårde og 1 hus med jord. Det samlede dyrkede areal udgjorde 761,0 tønder land skyldsat til 120,70 tønder hartkorn. Dyrkningsformen var trevangsbrug.

Maler i Tilst

Maler i Tilst

Maler i Tilst