Maler Silkeborg

Få nemt den bedste Silkeborg maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Silkeborg.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Silkeborg maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Silkeborg og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Silkeborg og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Silkeborg

Hvad koster det at få malet i Silkeborg

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Silkeborg og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Silkeborg, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Silkeborg

Vælg en af de 35 lokale malerfirmaer i Silkeborg

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 8600 Silkeborg er der 35 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • W. Borghus & Søn ApS – Midgårdsvej 7, 8600 Silkeborg
 • MALERFIRMAET GORM LYNGE ApS – Herningvej 74A, 8600 Silkeborg
 • Hvinningdal Malerservice ApS – Nørrevænget 22, 8600 Silkeborg
 • THE-MA ApS – Mollerupvej 19, 8600 Silkeborg
 • Malerfirmaet Boris & Boris ApS – Herningvej 86, 8600 Silkeborg
 • Sinding Malerforretning ApS – Sinding Hovvej 17, 8600 Silkeborg
 • Dyrup Farver ApS – c/o direktør Michael Baad – Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
 • MALERMESTER KAJ KRAGELUND – Papirfabrikken 52 – 10. 3., 8600 Silkeborg
 • Malermester Povlsen – Sindingvej 54, 8600 Silkeborg
 • Alderslyst Malerforretning – c/o Pia Kristensen – Grøndalsvej 18, 8600 Silkeborg
 • JB malerfirma – Hårupvænget 4, 8600 Silkeborg
 • Malerfirma Juul Andersen – Kragelund Tværvej 32, 8600 Silkeborg
 • Fahrsen Malerservice – Sanatorievej 20 – 2. tv., 8600 Silkeborg
 • Boris & Boris – Herningvej 86, 8600 Silkeborg
 • Mestermaler Nygaard – Lilleøvej 2, 8600 Silkeborg
 • STEEN PEDERSEN – Åhavevej 86, 8600 Silkeborg
 • Malerfirma Friis – Christiansvej 31 – Voel, 8600 Silkeborg
 • Malerfirmaet Møller Jensen. – Slesvigvej 9, 8600 Silkeborg
 • Højbo Malerfirma – Gødvad Bakke 26, 8600 Silkeborg
 • Carsten Boris – Århusvej 18 – 2. tv., 8600 Silkeborg
 • Henning Jakobsen – Højbovej 33A, 8600 Silkeborg
 • Malervirksomheden Level One v/Hans Christian Hansen – Søndergade 23 – 2. th., 8600 Silkeborg
 • Gramberg Malerfirma – c/o Rene Gramberg Juhl – Frederiksdalvej 3C – Kragelund, 8600 Silkeborg
 • Mariehøj Malerforretning v/ Christoffer Pape Mortensen – Landlystvej 46, 8600 Silkeborg
 • WeCa ApS – Højmarken 59, 8600 Silkeborg

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Silkeborg kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Silkeborg kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Silkeborg eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Silkeborg kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Silkeborg. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Silkeborg

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Silkeborg

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Silkeborg

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Silkeborg?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Silkeborg til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Silkeborg

Denne artikel handler om selve byen Silkeborg. Ordet Silkeborg bruges ofte også som en kort betegnelse for Silkeborg Kommune.Silkeborg er en by i Midtjylland med 48.369 indbyggere (2021). Et stort antal indbyggere fra Virklund, Gjessø, Sejs-Svejbæk, Grauballe, Skægkær, Sinding og Sejling arbejder i Silkeborg. Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte.
Silkeborg er en stationsby på jernbanestrækningen Skanderborg og Herning. Byen ligger i Region Midtjylland.

Historie

Der er fundet mange tegn på at der har levet mennesker f.Kr. i Silkeborg-området. De tydeligste tegn har været moseligene Ellingpigen, Tollundmanden og Grauballemanden, som alle er dateret til år 200-400 f.Kr.

=== Middelalderen ===
Navnet, 1470: Sillkæborgh, 1488: Silkijborg

Maler i Silkeborg

Maler i Silkeborg

Maler i Silkeborg