Maler Risskov

Få nemt den bedste Risskov maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Risskov.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Risskov maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Risskov og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Risskov og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Risskov

Hvad koster det at få malet i Risskov

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Risskov og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Risskov, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Risskov

Vælg en af de 10 lokale malerfirmaer i Risskov

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 8240 Risskov er der 10 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Ahler Malerfirma ApS – Sandagervej 7, 8240 Risskov
 • Malerfirma H. A. Sørensen & Søn ApS – Grenåvej 125, 8240 Risskov
 • Malerfirma Fuhlendorff & Snare ApS – Kejlstrupvej 9, 8240 Risskov
 • Nova Malerfirma v/Henrik Lynge Rzepa – Klintevej 18A, 8240 Risskov
 • MALERFIRMA PER KILDEN – Kanehaven 98, 8240 Risskov
 • Risskov Malerfirma v/John Blixt Jacobsen – Solbakken 43, 8240 Risskov
 • Malerfirma Steen-D – Nordre Strandvej 84B – 1., 8240 Risskov
 • CS Malerentreprise – c/o Casper Skaarup – Vikærsvej 46 – 2. th., 8240 Risskov
 • Aarhus Maler – Nordre Strandvej 107, 8240 Risskov
 • ArtDeko Microcement – c/o Dariusz Cieplak – Engholms Allé 142 – 1. th., 8240 Risskov

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Risskov kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Risskov kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Risskov eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Risskov kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Risskov. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Risskov

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Risskov

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Risskov

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Risskov?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Risskov til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Risskov

p1 Risskov er en bydel i Aarhus. Tidligere en del af Vejlby – Risskov Kommune.
Risskov er en del af Vejlby-Risskov med 26.854 indbyggere den 1. april 2019.
Bydelen har en del specialbutikker samt et indkøbscenter. Risskov er opkaldt efter skoven, Riis Skov, der er Danmarks første offentlige skov, og blev skænket til Aarhusianerne af Margrethe I.
Bydelen strækker sig langs skoven og stranden ved Aarhus Bugten, langs kystlinien fra den nordlige del af Aarhus C og ud til Egå og Den Permanente. Risskov er i lighed med Højbjerg og Komponistkvarteret i Marselisborg, et velhaverkvarter i Aarhus og er kendetegnet ved sine gamle patriciervillaer og liebhaverhuse ombygget fra gamle sommerhuse, typisk med attraktive beliggenheder og udsigt. Hjertet i Risskov er Nordre Strandvej, der løbet fra skoven i syd til Egå i nord, med en lang række villaveje ned mod stranden, kaldet “Fedet”. Risskov husede også et stort psykiatrisk hospital, Jydske Asyl gennem 168 år, fra 1850 til udgangen af 2018. Gennem

Maler i Risskov

Maler i Risskov

Maler i Risskov