Maler Hvidovre

Få nemt den bedste Hvidovre maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Hvidovre.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Hvidovre maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Hvidovre og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Hvidovre og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Hvidovre

Hvad koster det at få malet i Hvidovre

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Hvidovre og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Hvidovre, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Hvidovre

Vælg en af de 79 lokale malerfirmaer i Hvidovre

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 2650 Hvidovre er der 79 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • IDM Malerfirma ApS – Langkildevej 75, 2650 Hvidovre
 • LCL MALERI ApS – Langkildevej 109, 2650 Hvidovre
 • T & A SCHANDORFF ApS – Hvidovrevej 94, 2650 Hvidovre
 • MALERSERVICE.NU ApS – Frydenhøjparken 109, 2650 Hvidovre
 • Elmer Entreprise ApS – Arnold Nielsens Boulevard 69 – st., 2650 Hvidovre
 • beFair Painters ApS – Stamholmen 111A, 2650 Hvidovre
 • BRDR FRIIS MALERFIRMA ApS – Kirkebroen 40, 2650 Hvidovre
 • MALERFIRMAET JOHN JENSEN. KØBENHAVN ApS – Lunagervej 31A, 2650 Hvidovre
 • GnB Service ApS – Bytoften 3 – 2. th., 2650 Hvidovre
 • CITY ENTREPRISE ApS – Kærmark 47, 2650 Hvidovre
 • MALERHOLDET ApS – Kærmark 47, 2650 Hvidovre
 • MALERFIRMAET VELLING ApS – I G Smiths Alle 11B, 2650 Hvidovre
 • nordinary ApS – c/o Danish Royal Service – Stamholmen 111A, 2650 Hvidovre
 • Malerfirmaet K. Bech-Hansen ApS – Langhøjvej 5B, 2650 Hvidovre
 • MALERFIRMA BENGT PETERSEN ApS – Bibliotekvej 55B, 2650 Hvidovre
 • G.M. MALER – c/o Mohammad Al Gazawy – Guldbærvænget 3, 2650 Hvidovre
 • malerfirmaet KB – c/o kenneth bigum – Berners Vænge 5 – 2. th., 2650 Hvidovre
 • Malermester B Flodin – Berners Vænge 32 – 2. th., 2650 Hvidovre
 • GK Service – Gammel Køge Landevej 235E – 1., 2650 Hvidovre
 • MvD Group – Egevolden 12 – 3. tv., 2650 Hvidovre
 • Simonsens Multiservice – Bymuren 143 – 4. th., 2650 Hvidovre
 • Malerfirmaet.BR – Rosmosevej 37, 2650 Hvidovre
 • Dekorationsmaleren – Strandmarksvej 18 – 11., 2650 Hvidovre
 • Malerfirmaet Lisberg – c/o Per Zielke – Bymuren 108 – st. th., 2650 Hvidovre
 • Malerfirmaet Ronny Nielsen – Hvidovrevej 98B, 2650 Hvidovre

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Hvidovre kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Hvidovre kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Hvidovre eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Hvidovre kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Hvidovre. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Hvidovre

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Hvidovre

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Hvidovre

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Hvidovre?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Hvidovre til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Hvidovre

Denne artikel handler om bydelen Hvidovre. Ordet Hvidovre bruges ofte også som en kort betegnelse for Hvidovre Kommune.Hvidovre er en bydel i Storkøbenhavn med 53.433 indbyggere (2021), beliggende i Hvidovre Kommune øst for Brøndby, syd for Rødovre, vest for Valby og otte kilometer vest for København Centrum.

Etymologi
Mens sidste led i navnet, -ovre, kommer af det olddanske awartha, der betyder “åbred”, hentydes der med første led Hvid- sandsynligvis til den lokale kirkes farve, som modsætning til den røde kirke i Rødovre.

== Historie ==
Hvidovre landsby bestod i 1682 af 18 gårde og 14 huse uden jord. Det samlede dyrkede areal udgjorde 973,0 tønder land skyldsat til 202,14 tønder hartkorn. Dyrkningsformen var tovangsbug med rotationen 1/1 + 1 sås årligt. Herom hed det: “Af samme wang, som ligger til fellit, indluckis aarligen en sær Rughauge i den ene Ende af Wangen, saa at huer wang hafuer sin sær Rughauge, som aarlig brugis” (nemlig skiftevis til rug og byg). I 1635 va

Maler i Hvidovre

Maler i Hvidovre

Maler i Hvidovre