Maler Hundested

Få nemt den bedste Hundested maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Hundested.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Hundested maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Hundested og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Hundested og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Hundested

Hvad koster det at få malet i Hundested

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Hundested og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Hundested, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Hundested

Vælg en af de 11 lokale malerfirmaer i Hundested

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 3390 Hundested er der 11 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • A-MALEREN ApS – Sydhavnsvej 1A, 3390 Hundested
 • Malerfirmaet Tomas Gründler ApS – Ullerup Skovvej 16A, 3390 Hundested
 • Maleren v/Tomas Gründler – Engsvinget 5, 3390 Hundested
 • Malermester Madsen – Lynæs Fortvej 69, 3390 Hundested
 • Stabil Service – Gransangervej 7, 3390 Hundested
 • Halsnæs Malerfirma v/Claus Rathje – Petuniavej 8, 3390 Hundested
 • DBK Service – Høje Tøpholm 34 – st. tv., 3390 Hundested
 • MALERFIRMA ALEX FALS – Overdrevsvej 21, 3390 Hundested
 • Tvedes Malerfirma – Fredens Alle 3, 3390 Hundested
 • J DIEBEL – Sølagervejen 26B, 3390 Hundested
 • Tbmal.dk – Tranevej 4, 3390 Hundested

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Hundested kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Hundested kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Hundested eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Hundested kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Hundested. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Hundested

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Hundested

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Hundested

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Hundested?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Hundested til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Hundested

Hundested (udtale: [ˈhunəsdɛð]?) er en havneby i Nordsjælland med 8.660 indbyggere (2021), beliggende på halvøen Halsnæs i Torup Sogn. Byen tilhører Halsnæs Kommune og ligger i Region Hovedstaden.
I begyndelsen af 1800-tallet begyndte garnfiskerne fra Lynæs at lande deres skibe på stranden ud for revet. I løbet af 1830’erne byggede mange af fiskerne beboelseshuse på stedet. I takt med, at skibene blev større, måtte havnen udvides. Oprindeligt havde havnen blot bestået af nogle risgærder, der gik ud i vandet. Med tiden udviklede Hundested Havn sig til en moderne trafikhavn.
Jernbanen kom til Hundested i 1916 som forlængelse af Hillerød-Frederiksværk-banen.

Havnen
I 1927 blev der oprettet en færgeforbindelse til Rørvig. Grenaa-Hundested Linien var aktiv i perioden 1934-1996, men forsvandt som følge af konkurrerende selskabers mere attraktive forbindelser til Jylland.
Hundested Havn består i dag af fiskerihavn, færgehavn, godshavn, containerhavn og lystbådehavn.
Der ligger fle

Maler i Hundested

Maler i Hundested

Maler i Hundested