Maler Herning

Få nemt den bedste Herning maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Herning.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Herning maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Herning og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Herning og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Herning

Hvad koster det at få malet i Herning

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Herning og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Herning, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Herning

Vælg en af de 28 lokale malerfirmaer i Herning

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 7400 Herning er der 28 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Lundorff Boligfarver ApS – Teglvænget 99A, 7400 Herning
 • LIT Malerfirma ApS – Digevej 2 – 1. 2. – Tjørring, 7400 Herning
 • Den lille maler, Herning ApS – Præstevænget 26 – Kølkær, 7400 Herning
 • Malerfirmaet K&A Birch Lauridsen ApS – Jagtvej 12 – Hammerum, 7400 Herning
 • MALERFIRMAET JAN HAMMER ApS – Hagelskærvej 9 – Studsgård, 7400 Herning
 • Malermester Bernd Andersen – Gormsvej 31 – 1. th., 7400 Herning
 • Malermester Kim Sørensen – Bøgens Kvarter 112, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Simonsen – Munkgårds Alle 60, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Grøndahl – Sportsvej 8, 7400 Herning
 • Kibæk Malerfirma v/Bent Nielsen – Ørnevej 10, 7400 Herning
 • ICS-BYG v/Ioan – Skjernvej 25, 7400 Herning
 • Malerfirma Flemming Nielsen – Holbækvej 33, 7400 Herning
 • Kølkær Malerfirma – Kølkær Hovedgade 62, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Roald Hansen – Hammershusvej 10F, 7400 Herning
 • Maler Thise – c/o Ingrid og Klaus Bang – Munkgårdkvarteret 232, 7400 Herning
 • Williams Malerfirma – Mylius Erichsens Vej 15, 7400 Herning
 • Maler Susan v/Susan Kjærsgård – Munkgårdkvarteret 319, 7400 Herning
 • EGA Malerfirma – c/o nanna alsen – Tjørring Hovedgade 50, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Michael Vorret – Haakonsgade 36, 7400 Herning
 • Malermester Andreas Jørgensen – Snerlens Kvarter 9, 7400 Herning
 • AT TAGRENS & ISOLERING ApS – c/o Claus Tang Christensen – Vester Alle 26B – Hammerum, 7400 Herning
 • MALERFIRMAET BONDE & MOGENSEN ApS – Solvænget 30, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Nadja Alsen – Tjørring Hovedgade 50, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Allan Bogh – Poppelvej 6, 7400 Herning
 • Malerfirmaet Lars Godsk – Palleshøj 11 – Lind, 7400 Herning

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Herning kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Herning kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Herning eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Herning kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Herning. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Herning

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Herning

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Herning

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Herning?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Herning til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Herning

Denne artikel handler om selve byen Herning. Ordet Herning bruges ofte også som en kort betegnelse for Herning Kommune.Herning ligger i Midtjylland og er hovedby i Herning Kommune. Byen er den fjerdestørste i Region Midtjylland og har 50.531 indbyggere (2021) inkl. Tjørring, Snejbjerg, Birk, Hammerum, Gjellerup og Lind, som via industrikvarterer er vokset sammen med selve købstaden.

Historie
Navnet kommer af det ældre Hørningh (horn, dvs. fremspringende bakke, og endelsen -ing).
Herregården Herningsholm blev opført i 1579 ved den gamle hærvej fra Jelling til Holstebro.

=== Under enevælden ===
Landsbyen Herning bestod i 1682 af 9 gårde. Det samlede dyrkede areal udgjorde 215,7 tønder land skyldsat til 30,78 tdr hartkorn. Dyrkningsmåden var græsmarksbrug uden tægter.Opdyrkningen af heden i begyndelsen af 1800-tallet medførte stigende befolkningstal og Herning udviklede sig som handelscentrum for området. I 1827 lod den da nytiltrådte herredsfoged opføre et nyt tinghus et pa

Maler i Herning

Maler i Herning

Maler i Herning