Maler Haslev

Få nemt den bedste Haslev maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Haslev.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Haslev maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Haslev og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Haslev og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Haslev

Hvad koster det at få malet i Haslev

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Haslev og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Haslev, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Haslev

Vælg en af de 30 lokale malerfirmaer i Haslev

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 4690 Haslev er der 30 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Malermester John Leth ApS – Teestrup Bygade 15A, 4690 Haslev
 • Maler & Tømrerfirmaet MTE ApS – c/o Stine Engquist Larsen – Terslev Bygade 41, 4690 Haslev
 • Malermester Bo Jappe ApS – Møllehøjen 1, 4690 Haslev
 • Malermester Tommi Larsen – Jernbanegade 63D – 1. tv., 4690 Haslev
 • Lukas Maler Expert – Tycho Brahes Vej 3 – st. 11., 4690 Haslev
 • Malermester Thomas Larsen – Hørvænget 53, 4690 Haslev
 • Malermester Merete Christensen – Nielstrupvej 52, 4690 Haslev
 • Malermester Morten Hansen – Skuderløsevej 21, 4690 Haslev
 • Maria Vesterholm – c/o Jens Risom – Villa Gallinavej 8, 4690 Haslev
 • Malerfirmaet Degnebolig v/Chris Degnebolig – Kløvervænget 46, 4690 Haslev
 • Regnbue Malerfirma – Tycho Brahes Vej 5 – st. 5., 4690 Haslev
 • Poul Pedersen & Søn Malerfirma v/Peter Pedersen – Webers Tværgade 6, 4690 Haslev
 • Extinct Malerfirma v/ Mathias John Holm Jensen – Kildebovej 7, 4690 Haslev
 • Malermester Martin – Vibevej 14, 4690 Haslev
 • Mester Lasman – Årløsevej 15, 4690 Haslev
 • Malerfirmaet Villao – Bagerstræde 1, 4690 Haslev
 • A byg – Lucernevænget 10, 4690 Haslev
 • Fønsskov vinduesrenovering – Teglværksvej 3F – st., 4690 Haslev
 • Pro Malerentreprise – Dalager 6, 4690 Haslev
 • MALERFIRMAET S. BERTHELSEN ApS – Jenstrup Huse 42, 4690 Haslev
 • LIM BOLIGSERVICE ApS – c/o Dajana Guberinic – Tøpkildevej 21, 4690 Haslev
 • N-S Maleren ApS – c/o Peter Nygaard – P. C. Davidsens Vej 10, 4690 Haslev
 • MALERFIRMAET MICHAL LABUZ ApS – Årløsevej 28 – Terslev, 4690 Haslev
 • MALERMESTER PETER B NIELSEN – Freerslevvej 20, 4690 Haslev
 • Malermester Dennis Kristensen – Karisevej 69, 4690 Haslev

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Haslev kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Haslev kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Haslev eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Haslev kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Haslev. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Haslev

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Haslev

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Haslev

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Haslev?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Haslev til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Haslev

Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune. Byen, der ligger i Region Sjælland, har 12.040 indbyggere (2021).
Haslev ligger 60 kilometer sydvest for København, 20 kilometer sydøst for Ringsted, 23 kilometer sydvest for Køge og 25 kilometer nordøst for Næstved.
Byen er en af de største ikke-købstæder i Danmark, idet den aldrig har haft købstadsstatus. Haslev er Faxe Kommunes største by, og Faxe Kommunes rådhus findes i Haslev.
På Haslevs hovedgade, Jernbanegade, finder man butikker på strækningen fra Haslev Kirke og til stationen. I Vestergade og på Torvet ligger ligeledes en række butikker. I byen ligger også Faxe Kommunes hovedbibliotek: Haslev Bibliotek (tidligere navn Haslev Folkebibliotek).

Historie

=== Landsbyen ===
Haslev omtales første gang 3. februar 1328 som Haslæ og i Roskildebispens Jordebog 1370-80 som Hasle og Haslæ.Haslev landsby bestod i 1688 af 26 gårde og 3 huse med jord. Det samlede dyrkede areal udgjorde 637,3 tønder land skyldsat til 137,97

Maler i Haslev

Maler i Haslev

Maler i Haslev