Maler Vojens

Få nemt den bedste Vojens maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Vojens.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Vojens maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Vojens og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Vojens og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Vojens

Hvad koster det at få malet i Vojens

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Vojens og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Vojens, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Vojens

Vælg en af de 12 lokale malerfirmaer i Vojens

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 6500 Vojens er der 12 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • VOJENS MALERFORRETNING ApS – Tingvejen 30B, 6500 Vojens
 • Matthiesen – Dit Sønderjyske Malerfirma ApS – Industriparken 10 – Skrydstrup, 6500 Vojens
 • WYZYKOWSKI ApS – Bøgevej 1A – Hammelev, 6500 Vojens
 • VVs og Maler-xperten – c/o Maler-xperten – Søndervang 15, 6500 Vojens
 • Malerfirma Claus Tønder – Vadebrovej 2, 6500 Vojens
 • Spartel+ v/Peder Bachmann – Tøndervej 43, 6500 Vojens
 • Porsing Malerforretning – Diagonalvej 15, 6500 Vojens
 • Lillelund Malerforretning ApS – Hovedgaden Øst 21 – Over Jerstal, 6500 Vojens
 • Malerforretning Korff – hasselvej 10, 6500 Vojens
 • John Callesens Malerforretning – Vestergade 51, 6500 Vojens
 • Pia’s Malerforretning v/Pia Christensen – Dyssebakken 3, 6500 Vojens
 • Scarletts Maler Service – Nørregade 27B – st. tv., 6500 Vojens

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Vojens kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Vojens kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Vojens eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Vojens kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Vojens. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Vojens

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Vojens

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Vojens

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Vojens?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Vojens til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Vojens

Vojens (tysk: Woyens) er en stationsby i Sønderjylland, nær Haderslev. Den har 7.412 indbyggere (2021) og er beliggende i Vojens Sogn og Jegerup Sogn ikke langt fra motorvej E45. Byen ligger i Haderslev Kommune og tilhører Region Syddanmark. Vojens er station på jernbanen Fredericia – Padborg.
Byen har blandt andet en Efterskole (ungdomsskole), en ny folkeskole (de to gamle folkeskoler Povlsbjerg og Bregnbjerg blev slået sammen i 2012, kaldes nu Lagoniskolen), der er delt op i to afdelinger (0.-6. klasse og 7.-9. klasse), en svømmehal, skøjtehal (SE Arena indtil 15. august 2018, derefter Frøs Arena) færdigbygget 2011 + “Blikskuret” – det gamle), jernbanestation, gokartbane og speedwaybane samt et ishockeyhold i den bedste danske ishockeyliga, SønderjyskE Ishockey. SønderjyskE Ishockey er en klub i Sønderjysk Elitesport. Hvert år bliver verdens største træf for ishockeyfans afholdt her. Har vundet guld flere gange, bl.a 2015, 2014, 2009 og 2008.
Kædebutikken Skousen blev startet i Voje

Maler i Vojens

Maler i Vojens

Maler i Vojens