Maler Thisted

Få nemt den bedste Thisted maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Thisted.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Thisted maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Thisted og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Thisted og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Thisted

Hvad koster det at få malet i Thisted

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Thisted og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Thisted, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Thisted

Vælg en af de 16 lokale malerfirmaer i Thisted

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 7700 Thisted er der 16 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Bakkens Maler – Bakken 3, 7700 Thisted
 • Thisted Malerforretning – c/o Jesper Christensen – Valmuevej 17, 7700 Thisted
 • Malermester Peter Heskjær – Knudsbjergvej 10, 7700 Thisted
 • DK.MALER V/ Dorte Kristensen. – Bavnhøj 4, 7700 Thisted
 • Brian Pedersen – Ranselvej 15 – Nors, 7700 Thisted
 • Thy Maler og Montage Firma – Åsvej 22B, 7700 Thisted
 • NORS MALERFORRETNING V/FREDDY PEDERSEN – Døjholtvej 12 – Nors, 7700 Thisted
 • Vorupøre Maleren – Nordsøvej 4, 7700 Thisted
 • Malermester Hansen – Ballerumvej 249 – Kåstrup, 7700 Thisted
 • Vest Thy Malerservice – Fiskervej 14, 7700 Thisted
 • ROKKJÆRS MALERFORRETNING ApS – c/o Mogens Rokkjær – Birkevej 4, 7700 Thisted
 • KAJ TOFTDAHL – Vinkelalle 47, 7700 Thisted
 • PETER LILLELUND SØNDERGAARD – Fårtoftvej 113, 7700 Thisted
 • MALERMESTER ULRICH GREGERSEN – Brendhøjvej 8, 7700 Thisted
 • Colours v/ Flemming Rønning Evaldsen – Nystrupvej 3, 7700 Thisted
 • Atlas Malerfirma Halla Bjørg Palm – Røgerivej 8 – Nors, 7700 Thisted

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Thisted kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Thisted kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Thisted eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Thisted kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Thisted. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Thisted

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Thisted

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Thisted

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Thisted?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Thisted til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Thisted

Denne artikel handler om selve byen Thisted. Ordet Thisted bruges ofte også som en kort betegnelse for Thisted Kommune.Thisted er en købstad og havneby ved Limfjorden med 13.484 indbyggere (2021), beliggende i Thy. Byen er centrum i Thisted Kommune, der er en del af Region Nordjylland. Thisted ligger nogenlunde midt i kommunen og har en ca. fem km lang kystlinie langs fjorden. Limfjordsbyen er politisk, økonomisk og kulturelt centrum i kommunen, og Thisted er den største by i Nordvestjylland. Byens hospital, Sygehus Thy-Mors, er et af hovedsygehusene i regionen. Sygehuset har en nybygget akutmodtagelse, der betjener hele det Nordvestjyske område.

Oprindelse til byens navn
Forleddet er gudenavnet Tyr, (jf. tirsdag). Efterleddet er ordet sted, og navnet betyder altså “Stedet viet til Tyr”.

== Historie ==

=== Middelalderen ===
Den første navngivne stormand er Tord Amdisøn, hvis navn findes på en runesten fra 1100-tallet, i dag indmuret i kirketårnets fod. Der er fundet spo

Maler i Thisted

Maler i Thisted

Maler i Thisted