Maler Slagelse

Få nemt den bedste Slagelse maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Slagelse.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Slagelse maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Slagelse og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Slagelse og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Slagelse

Hvad koster det at få malet i Slagelse

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Slagelse og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Slagelse, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Slagelse

Vælg en af de 29 lokale malerfirmaer i Slagelse

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 4200 Slagelse er der 29 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Malerfirmaet Bo Nielsen og datter ApS – Kirkevænget 43 – Kirke Stillinge, 4200 Slagelse
 • By Bjerre ApS – Valbygårdsvej 17, 4200 Slagelse
 • MY maler og byggeservice ApS – Flakkebjerg Hovedgade 28 – Flakkebjerg, 4200 Slagelse
 • Stadil Staalgaard ApS – Sønderås 50, 4200 Slagelse
 • Maler Christensen ApS – c/o Jess Christense – Poppelvænget 1 – Skovsø, 4200 Slagelse
 • MalerBanditten – Italiensvej 31, 4200 Slagelse
 • Maler Facilities – Kierulffsvej 24 – 2. tv., 4200 Slagelse
 • Kirkeskov – Fejøvej 21, 4200 Slagelse
 • Malerland.dk v/Morten Press – Ægirsvej 1, 4200 Slagelse
 • Heidis Malerfirma – Ådalen 4, 4200 Slagelse
 • Malerfirmaet JR – Søndermarksvej 3 – 2. tv., 4200 Slagelse
 • kolbes malerservice – c/o margit hansen – Bildsøvej 99 – Kelstrup, 4200 Slagelse
 • Malerforretning v/Simon Stige Aagerup – Hvedevænget 28, 4200 Slagelse
 • Herkules Byg – c/o Jakob Fryd – Skolegade 5e, 4200 Slagelse
 • TURKU & SØNNER – Mullerupvej 29, 4200 Slagelse
 • Taem Malerservice – Ærøvej 22 – st. tv., 4200 Slagelse
 • KA Service – Hellig Andersvej 9, 4200 Slagelse
 • malerfirmaet Mia Munk – Rolighedsvej 27, 4200 Slagelse
 • MALERFIRMAET SLAGELSE ApS under frivillig likvidation – c/o Advokathuset ref 15963 – Rådhuspladsen 7 – 1., 4200 Slagelse
 • DL Byg Slagelse ApS – Odensevej 8, 4200 Slagelse
 • MALERFIRMAET HILKJÆR ApS – Baldersvej 12A – Slagelse, 4200 Slagelse
 • TD Maler & Dekor ApS – Bjergbygade 51B, 4200 Slagelse
 • Malerfirmaet Adenco ApS – Sorøvej 93 – Vedby Sønder, 4200 Slagelse
 • Strandens Malerservice V/Bjarne Nielsen – Hyacintvej 34 – Næsbystrand, 4200 Slagelse
 • Stallones/Multiservice – Seerdrupvej 32B, 4200 Slagelse

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Slagelse kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Slagelse kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Slagelse eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Slagelse kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Slagelse. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Slagelse

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Slagelse

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Slagelse

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Slagelse?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Slagelse til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Slagelse

Slagelse er en by på Sydvestsjælland ca. 90 km fra København med 34.118 indbyggere (2021). Det er en af Danmarks ældste byer[kilde mangler]. Byen er Sjællands ottendestørste og ligger i Slagelse Kommune, der hører under Region Sjælland.
Som handelsby har den et stort opland og er et naturligt centrum med gågader og indkøbscentre ikke mindst med Vestsjællandscentret som det helt store handelssted. I den sydøstlige del af Slagelse ligger Antvorskov Kaserne, hvor Gardehusarregimentet holder til. Kasernen har 200 ansatte og kan huse op til 2000 soldater. Desuden findes adskillige uddannelsesinstitutioner.
Midt i byen ligger en af de ældste teglstenskirker i Danmark, nemlig Sankt Mikkels Kirke bygget i 1300-tallet, og i den sydlige ende af byen ligger ruinerne af Antvorskov Kloster, der blev overdraget til munkeordenen johanniterne i 1164 af kong Valdemar den Store. Desuden findes et museum og ringborgen Trelleborg findes få kilometer fra byens centrum.

Etymologi
Navnet “Slagels

Maler i Slagelse

Maler i Slagelse

Maler i Slagelse