Maler Kolding

Få nemt den bedste Kolding maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Kolding.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Kolding maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Kolding og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Kolding og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Kolding

Hvad koster det at få malet i Kolding

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Kolding og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Kolding, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Kolding

Vælg en af de 34 lokale malerfirmaer i Kolding

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 6000 Kolding er der 34 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Ove Jæger & Søn ApS – Runddelen 18, 6000 Kolding
 • ER Maler Service ApS – c/o Egidijus Rimkus – H.C. Andersens Vej 6, 6000 Kolding
 • KL SERVICE ApS – Gyden 14 – Bramdrupdam, 6000 Kolding
 • Malermester Søren Bak – Immanuelsvej 35, 6000 Kolding
 • Malermester Møller – c/o Rasmus Møller-Hansen – Østergårdsvej 13 – 2., 6000 Kolding
 • Malerfirmaet Michael Skov – Skråningen 5 – st., 6000 Kolding
 • malerfirma quick – Brynet 41, 6000 Kolding
 • GA Maler – Jernbanegade 32 – 3. 2., 6000 Kolding
 • MN MALER – Låsbygade 104, 6000 Kolding
 • Sdr. Vilstrup Malerforretning – Højkærvej 18, 6000 Kolding
 • Zenntta – c/o Thomas peder jensen – Christiansmindeparken 2F, 6000 Kolding
 • Malerhuset Houmann.DK – Egernvej 19, 6000 Kolding
 • Midtjysk Multi Service – Lokes Ager 82, 6000 Kolding
 • NC Malerfirma – Fabersvej 19, 6000 Kolding
 • Laumark Malerfirma – c/o Advokat Jan Bruun Jørgensen – Jernbanegade 31, 6000 Kolding
 • Malerfirmaet Gitte Schlage – Graacksvej 20, 6000 Kolding
 • MALERMESTER RAINER SCHLAGE – Vejlevej 327, 6000 Kolding
 • Malerfirmaet Hanne – Skråningen 19 – 1., 6000 Kolding
 • FARVEMESTEREN ApS – Østerbrogade 60, 6000 Kolding
 • Farvemesteren – Kolding ApS – Østerbrogade 60, 6000 Kolding
 • Malerfirmaet Bennedsen ApS – Hermelinvænget 1 – Strandhuse, 6000 Kolding
 • SKILTEGÅRDEN KOLDING ApS – Borgergade 4, 6000 Kolding
 • LUND & NIELSEN ApS – Istedvej 20, 6000 Kolding
 • MALERMESTER MORTEN BUCHHOLDT LUND – Stubdrupvej 71 – Stubdrup, 6000 Kolding
 • MALERFIRMAET V/LARS ERIK DRESCHER – Jovavej 8, 6000 Kolding

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Kolding kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Kolding kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Kolding eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Kolding kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Kolding. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Kolding

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Kolding

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Kolding

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Kolding?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Kolding til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Kolding

Denne artikel handler om selve byen Kolding. Ordet Kolding bruges ofte også som en kort betegnelse for Kolding Kommune.Kolding er en fjordby i Sydjylland og er med sine 61.222 indbyggere (2021) Danmarks 7. største by. Kolding er hovedby i Kolding Kommune og ligger i Region Syddanmark.
Byen er sandsynligvis opstået i sidste halvdel af 1100-tallet. I middelalderen blev byen ramt af flere krige og pest, hvilket bevirkede en tilbagegang i indbyggertal og handel, men siden slutningen af 1800-tallet har byen gennemgående haft fremgang og er i dag en driftig handels- og erhvervsby i Trekantområdet.
På grund af byens centrale placering i Danmark har handel og eksport gennem tiderne været af stor betydning for byens udvikling, og Kolding Å var i mange år toldgrænsen mellem Kongeriget og Hertugdømmerne sydpå. Handlen foregik først via landevej og skib og senere også via jernbanen.
Nord for Kolding Å ligger Slotsbanken med byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, der blev bygget som kongerigets

Maler i Kolding

Maler i Kolding

Maler i Kolding