Maler Horsens

Få nemt den bedste Horsens maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Horsens.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Horsens maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Horsens og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Horsens og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Horsens

Hvad koster det at få malet i Horsens

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Horsens og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Horsens, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Horsens

Vælg en af de 31 lokale malerfirmaer i Horsens

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 8700 Horsens er der 31 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Nordic Painters ApS – Torstedalle 1, 8700 Horsens
 • M&M Malergruppen ApS – Stikkelstien 30 – Nebel, 8700 Horsens
 • ALMIR Malerfirma ApS – Granvej 12, 8700 Horsens
 • UNOPAINT ApS – c/o Martin Konrad Weble – Søndrevej 26, 8700 Horsens
 • MALERFIRMAET KJÆRHUS ApS – Grønlandsvej 9B, 8700 Horsens
 • Malerfirma Rune Kristensen ApS – Galgehøj 114, 8700 Horsens
 • Mal64 – c/o Henning Peter Køster – Axel Sørensens Vej 32, 8700 Horsens
 • Santos’ Malerfirma v/Andreia Santos – Østerhøjsvej 20, 8700 Horsens
 • NS tømrer og maler – c/o Jasmina Skoric – Axelborg 3A – 2. tv., 8700 Horsens
 • thomsens malerfirma v/anna nielsen – Storegade 20, 8700 Horsens
 • SNJ Byg – Sundvej 46, 8700 Horsens
 • Kvikmaler – c/o Avrincenitei Ionut – Nordre Strandvej 22, 8700 Horsens
 • Alina Jensen Malerfirma – Dalagervej 219, 8700 Horsens
 • Egebjerg Malerfirma v/Christina Engelbrecht B. Nielsen – Gl Egebjergvej 5, 8700 Horsens
 • Kjærbye Malerfirma – Bytoften 9, 8700 Horsens
 • Malerfirmaet Vinjeborg v/Per Vinjeborg – Risengård 5, 8700 Horsens
 • Tranbjerg Malerfirma – Stensballe Strandvej 93, 8700 Horsens
 • Dagnæs Malerfirma v/Tina Lerager Andersen – Bjerrevej 72, 8700 Horsens
 • MJ Service – c/o Maria Schrøder – Godsbanegade 1 – 2. tv., 8700 Horsens
 • Jysk Maler & Spartel Teknik ApS under tvangsopløsning – c/o Brian Thomsen Sørensen – Strandkærvej 40D, 8700 Horsens
 • H. MOGENSEN ApS – Stadionsvej 28, 8700 Horsens
 • SUNWRAP.DK ApS – Grønlandsvej 11B, 8700 Horsens
 • MALERFORRETNING LENKA KNUDSEN ApS – Tranevej 12, 8700 Horsens
 • Bjarnovs – Bækvej 5, 8700 Horsens
 • Malermester Poul E Nielsen – Tremhøjvej 17 – Tvingstrup, 8700 Horsens

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Horsens kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Horsens kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Horsens eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Horsens kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Horsens. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Horsens

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Horsens

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Horsens

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Horsens?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Horsens til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Horsens

Denne artikel handler om selve byen Horsens. Ordet Horsens bruges ofte også som en kort betegnelse for Horsens Kommune.
Ikke at forveksle med Horsens Sogn.Horsens er en by i Østjylland og er med sine 59.966 indbyggere (2021) Danmarks 8. største by. Byen ligger inderst i Horsens Fjord på den jyske østkyst. Horsens er hovedby i Horsens Kommune i Region Midtjylland. Den nævnes første gang i 12. århundrede og var en betydelig by i Middelalderen med adskillige klostre og fæstningsanlæg. En række patricierhuse, bl.a. Jørgensens Hotel, vidner om at Horsens også var “købmændenes by” i 1700-tallet.
I dag er byen inde i en udviklingsfase med ny industri, der flytter til byområdet eller udvider eksisterende aktiviteter. Transportcentrum er i de sidste par år flyttet fra Trekantområdet til Horsens. Byen har stor elektronikindustri og grafiske firmaer. Horsens har endvidere Danmarks eneste industrimuseum. Den østjyske fjordby har i Søndergade Danmarks bredeste hovedstrøg, som er gågade. I den nor

Maler i Horsens

Maler i Horsens

Maler i Horsens