Maler Hellerup

Få nemt den bedste Hellerup maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Hellerup.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Hellerup maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Hellerup og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Hellerup og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Hellerup

Hvad koster det at få malet i Hellerup

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Hellerup og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Hellerup, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Hellerup

Vælg en af de 17 lokale malerfirmaer i Hellerup

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 2900 Hellerup er der 17 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • RigaInvest ApS – Gersonsvej 25 – st., 2900 Hellerup
 • The White House ApS – Tranegårdsvej 29A – st. th., 2900 Hellerup
 • Malermester John E. Larsen v/John Larsen – Tuborgvej 22, 2900 Hellerup
 • S&M Maler firma – Lyngbyvej 289 – 1., 2900 Hellerup
 • AB MALERFIRMA – Rymarksvej 119 – 2. tv., 2900 Hellerup
 • Robert Service – Lyngbyvej 289, 2900 Hellerup
 • Malerfirma Kurt Skov v/Mikkel Overgaard – Hellerupvej 56, 2900 Hellerup
 • SBS Enterprise v/Jan Hemmingsen – Ewaldsbakken 9 – st., 2900 Hellerup
 • City Maleren v/Dennis Dyrmose – Gjørlingsvej 15 – 1., 2900 Hellerup
 • BendixMaleren v/Malermester Jesper Bendix – Ahlmanns Alle 2, 2900 Hellerup
 • SUSANNE JOHNSSON ApS – Gammel Vartov Vej 27 – st. tv., 2900 Hellerup
 • Dalby Malerservice v/M.Frederiksen – Ellemosevej 46, 2900 Hellerup
 • Malermester Ronald Diemar – Kildegårdsvej 4 – st. th., 2900 Hellerup
 • TA DESIGN/MALERMESTER THOMAS ANDRESEN – Bernstorffsvej 79, 2900 Hellerup
 • Malermester Palle Berglund Andersen – Rygårds Alle 25A, 2900 Hellerup
 • Malermester Nils Storm & Søn – Jomsborgvej 35 – 1. tv., 2900 Hellerup
 • reimers malerservice – c/o dorthe reimer – Hellerupvej 17, 2900 Hellerup

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Hellerup kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Hellerup kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Hellerup eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Hellerup kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Hellerup. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Hellerup

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Hellerup

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Hellerup

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Hellerup?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Hellerup til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Hellerup

For alternative betydninger, se Hellerup (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Hellerup)Hellerup er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Gentofte Kommune. Kommunen har 74.550 indbyggere (2021). Hellerup afgrænses mod øst af Øresund og mod syd af Københavns Kommune og Østerbro, hvis nordlige del også har postnummer 2900 Hellerup. Bydelen afgrænses i nord omkring Maglemosevej, mod syd af Callisensvej, Emdrup Sø og Ryparken og mod vest af banelegemet ved Ellemosevej. Hellerup regnes blandt landets mest velhavende områder.[kilde mangler]

Historie

Øresundskysten kendetegnes ved et landskab, der fra en næsten udlignet kyst hæver sig indad i landet, gennemskåret af enkelte vandløb. Et af disse afvander Utterslev Mose og har tilløb fra syd af Rosbæk. Dette vandløb danner det omtrentlige skel mellem Ydre Østerbro, som hører under København, og Hellerup, som hører under Gentofte Kommune.Dette landskab blev i ældre tid gennemskåret af to veje. Langs kysten gik Strandveje

Maler i Hellerup

Maler i Hellerup

Maler i Hellerup