Maler Give

Få nemt den bedste Give maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Give.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Give maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Give og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Give og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Give

Hvad koster det at få malet i Give

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Give og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Give, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Give

Vælg en af de 13 lokale malerfirmaer i Give

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 7323 Give er der 13 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • PM Spartelteknik ApS – Pottervej 28 – Skolding, 7323 Give
 • Malerfirmaet Tranborg ApS – Skovvej 12, 7323 Give
 • Dansk Byg- og Maleentreprise ApS – Pottervej 28 – Skolding, 7323 Give
 • Roberts Malerfirma V/Robert Mortensen – Hyldevang 169, 7323 Give
 • AM-Malerteknik v/Anders Dupont Mikkelsen – Smedevænget 21, 7323 Give
 • Malerkosten v/Bjarne Studskjær – Hestehaven 11, 7323 Give
 • AC Malerservice – c/o Anne Cathrine Søsted – Skovlunden 53, 7323 Give
 • Rabæk’s Malerfirma – c/o Sara Jepsen – Bakkevej 8, 7323 Give
 • ApS ANDERS SKOVGÅRD HANSEN – Skovbakken 7, 7323 Give
 • Malerfirmaet Armin Wistisen – Smidstrupvej 44, 7323 Give
 • KENT NIELSEN – Lønåvej 5 – Lønå, 7323 Give
 • Malerfirmaet C.E.Carstensen – Skovbakken 5, 7323 Give
 • GIVE MALERFORRETNING V/ERLAND JUUL MØLLER – Hjortsvangen 60, 7323 Give

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Give kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Give kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Give eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Give kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Give. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Give

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Give

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Give

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Give?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Give til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Give

Give er en stationsby i Sydjylland med 4.509 indbyggere (2021) og et landevejsknudepunkt i Give Sogn, hvor der engang var hede. Første led af navnet kommer af det olddanske gy som betyder “kløft”, mens anden del er en gammel bøjningsform af “høj” (bakke). Give ligger i Vejle Kommune i Region Syddanmark.
I 1100-tallet lå der en hellig kilde, som Give Kirke blev bygget ved, og siden voksede en landsby op omkring den. I Give ligger Give-Egnens Museum, der viser, hvordan jyske hedebønder levede i hverdagen på deres gårde og af håndværk. I museets faste udstilling ses hedebondens gård og handelsgaden i Give (anno 1920) i størrelsesforholdet 1:1, udstillinger om handel og håndværk, nøjsomhedens nødvendighed samt en mindestue for en dansk nationalhelt fra 1864, Niels Kjeldsen. Desuden har museet særudstillinger, som udskiftes flere gange om året. På museet findes også legetøjs- og pibesamlinger og en gammeldags skolestue.
Give er særligt kendt for sine mange skulpturer i bybilledet og for si

Maler i Give

Maler i Give

Maler i Give