Maler Amager

Få nemt den bedste Amager maler til den billigste pris sådan her

Du kan uden det mindste besvær finde en maler til dit projekt. Selvom man altid siger at kvalitet og pris går hånd i hånd, så har 3byggetilbud.dk gjort det muligt at få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malerfirmaer og vælge den der tilbyder den bedste pris til lige præcis den maler-opgave du skal have løst. Det bedste af det hele har vi ikke engang nævnt endnu, det er 100% gratis og uforpligtende at få priser på en maler i Amager.

Få 3 uforpligtende tilbud her

De 3 nemme steps når du skal finde en Amager maler

 1. Du beskriver hurtigt og nemt din opgave.
 2. dk finder 3 malerfirmaer der udfører opgaver i Amager og omegn og som matcher din opgavebeskrivelse bedst.
 3. Du får et tilbud fra hver af de tre malerfirmaer der operer i Amager og kan herfra vælge det der passer bedst til dit projekt. Eller lade være med at vælge et – det er helt op til dig.

Vær 100% sikker på at opgaven bliver udført til perfektion

3byggetilbud.dk’s garanti er et tilvalg og et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt, der er bestilt gennem deres gratis service.

Få tilbud af lokale malere

Maler i Amager

Hvad koster det at få malet i Amager

Mange vælger at lave malerarbejdet selv, hvilket selvfølgelig altid vil være en smule billigere – dog skal man altid være opmærksom på hvad det koster i materialer og tid at lave selv, kontra hvad det koster at få hjælp fra fagfolk. Ligesom det færdige resultat selvfølgelig ofte vil svinge.

Prisen det koster at få malet af professionelle fagfolk afhænger også af hvor i landet man bor. Derfor gør 3byggetilbud.dk, det nemt for dig. Du undgår at skulle indsamle flere tilbud fra malerfirmaer i Amager og omegnen og forhandle om prisen. Når du henter prisen gennem 3byggetilbud.dk er malerfirmaerne allerede klar over at der er flere firmaer om buddet – og de giver dig derfor kun den bedste og billigste pris de overhovedet kan. Da de ved at ellers vælge du et af andre malerfirmaer.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven. Dog kan dette variere meget, så husk at dette bare er en gennemsnitlig udregning.

Der er også altid forskel på kvaliteten af malerfirmaerne i Amager, så anmeldelser af virksomheden er også altid en ting af være opmærksom på. Gennem 3byggetilbud.dk finder de altid et troværdig og anerkendt malerfirma til din opgave.

Maler i Amager

Vælg en af de 83 lokale malerfirmaer i Amager

Det kan være svært at vælge det rigtige malerfirma, hvis man ikke har fået hjælp af en virksomhed tidligere. I 2300 Amager er der 83 lokale maler-virksomheder. Vi har listet dem herunder.

 • Hafnia Maler Teknik ApS – Norgesgade 46 – st. tv., 2300 Amager
 • Mangors ApS – Kurlandsgade 2 – 1. th., 2300 Amager
 • Paraply Gruppen ApS – Maltagade 30 – 3. th., 2300 Amager
 • Malermester Steven Green ApS – Sverrigsgade 2B – 3. th., 2300 Amager
 • Malerfirmaet Nilsson og Møller ApS – c/o Jan Nilsson – Weidekampsgade 5 – 4. tv., 2300 Amager
 • CPH Maler ApS – Kongelundsvej 67B – 1. th., 2300 Amager
 • Nærum Farvehandel ApS – Hans Hedtofts Gade 8 – 2. tv., 2300 Amager
 • MALERFIRMAET OLE V. HANSEN ApS – Kålagervej 7, 2300 Amager
 • Malermester Lakner ApS – c/o Peter Dalbro Lakner – Spartavej 9, 2300 Amager
 • Svigerfar- og Søn ApS – c/o Frank Th. Olsen – Tuelandsvej 3, 2300 Amager
 • Malerfirmaet AHL ApS – Lemberggade 18 – 1. tv., 2300 Amager
 • Pigerne Med Stigerne ApS – Jacob Holms Gade 3 – 1. tv., 2300 Amager
 • ZeeP Maler ApS – Else Alfelts Vej 74A – 5. mf., 2300 Amager
 • MalerBoks malerfirma og renovering – Siljangade 8 – 2. 1., 2300 Amager
 • Total Entreprise v/Helle Nielsen – Stolemagerstien 17 – st. tv., 2300 Amager
 • AMK Maler – Cypernsvej 4 – 1. tv., 2300 Amager
 • Buchtrup’s Malerservice – Palermovej 23 – st. tv., 2300 Amager
 • CPH Walls – c/o Andreas Aagad Nielsen – Holmbladsvænge 9 – 1. tv., 2300 Amager
 • MALERMESTER HENRIK LUND – Parmagade 19 – 4. th., 2300 Amager
 • Malermester Mathias Petersen – Njalsgade 51 – 1. tv., 2300 Amager
 • CL. Entreprise – c/o Christian Leth – C.F. Møllers Allé 52 – 2. tv., 2300 Amager
 • Ditmalerfirma.dk – Lybækgade 10, 2300 Amager
 • ADS Malerservice – Ørestads Boulevard 49D – 1. 3., 2300 Amager
 • malerfirmaet Djurhuus V / poul djurhuus – Florensvej 16 – 2. tv., 2300 Amager
 • Kris Maler – Backersvej 4 – st. th., 2300 Amager

 

Vi har taget udgangspunkt i malervirksomheder i dette område.

 

Opgaverne en maler fra Amager kan klare for dig er mange

Udover alm. Maleropgaver, så mange af de opgaver der ligger tæt på af maling, altså lakering og lign. se for eksempel nogle af alle de opgaver en maler i Amager kan klare for dig. Disse gælder selvfølgelig om du bor i Amager eller en anden by rundt omkring i det danske land.

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Flere malerfirmaer i Amager kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Amager. For at være sikker på, hvad hvilke malerne kan gøre for dig, kan du nemt beskrive din opgave på 3byggetilbud.dk og få en malervirksomhed der kan hjælpe med præcis det du ønsker, til en fordelagtig pris.

Sammenlign priser for malere nu

 

Maler i Amager

Hvad du skal have med i overvejelsen inden du vælger en maler i Amager

 1. Pris

Det kan være en af de største overvejelser når man vælger en maler, især fordi man ofte ikke ved hvad der er dyrt eller billigt ift. markedsgennemsnittet. Gennem 3byggetilbud.dk sikrer du dig at få tre uforpligtende og uafhængige tilbud, for derefter at kunne vælge det bedste match.

 1. Kvalitet

Det kan være svært at afgøre, hvilken malervirksomhed der er god eller knap så god, bare ved at vurdere på deres navn eller hjemmeside. Med 3byggetilbud.dk hjælper de dig med at finde en kvalitets-maler.

 1. Geografisk lokation og evt. gebyr ved kørsel

Prisen på en maler afhænger også af hvor du bor henne af – vælg en lokal maler, og spar penge på kørsel, samtidig støtter du lokale virksomheder.

 1. Opgaver du kan få hjælp til

Prisen er vigtig, som beskrevet i vores punkt 1, men hvis du ikke får noget til prisen, hvad er det så værd? Beskriv din opgave kort og grundigt, og undgå at spilde din tid ved malervirksomheder der ikke passer til dig projekt, lad 3byggetilbud.dk klare alt det kedelige arbejde, for dig, helt gratis.

Maler i Amager

Men hvordan fungerer 3byggetilbud.dk og er det tilgængeligt i Amager?

Ja, 3byggetilbud.dk og deres service er tilgængeligt i hele landet. Konceptet og stepsne du skal igennem er virkelig simple. Se videoen herunder, og bliv klar over, hvor nemt det egenlig er at finde den bedste og billigste maler i Amager til lige præcis din opgave.

Vi har inkluderet en lille video herunder, så du nemt og hurtigt kan forstå konceptet:


Få den bedste pris fra 3 lokale virksomheder

Mere generel information om Amager

For alternative betydninger, se Amager (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Amager)Amager (udtales Ama’r) er en ø i Øresund på 96,29 km² ved Sjællands østkyst. Der bor 210.000 mennesker på Amager (209.462 per 1. januar 2020), hvilket gør den til Danmarks tættest befolkede ø.
En person der er født eller er bosiddende på Amager, bliver i folkemunde kaldt for en ‘amagerkaner’.

Geografi
Øen består mest af lavt, frugtbart land. I dag er størstedelen af Amager bymæssigt bebygget og en integreret del af Storkøbenhavn, selvom Dragør og Tårnby stadig har landbrug, skov og naturområder. Desuden ligger næsten en tredjedel af øen, Kalvebod Fælled, som blev indvundet fra Øresund i 1930’erne, ubenyttet hen uden bebyggelse eller opdyrkning.
Amagers østkystlinje udgøres i dag af strandparkerne Amager Strand og Kastrup Strandpark, samt Københavns Lufthavn og Dragør Havn, mens syd-vestkysten er præget af eng-områder og diger. Nord- og vestkysten afgrænses både af kaj-arealer mod K

Maler i Amager

Maler i Amager

Maler i Amager